SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
S1mple väitti suorassa lähetyksessä eläköityvänsä – Todellisuudessa paljasti uuden projektinsa
  • Perttu
    Leinonen

S1mple väitti suorassa lähetyksessä eläköityvänsä – Todellisuudessa paljasti uuden projektinsa

julkaistu: 15.01.2024 06:00

Counter-Strike: Global Offensiven kaikkien aikojen paras pelaaja Oleksandr “S1mple” Kostyliev on ollut lokakuun lopusta lähtien tauolla kilpailullisista peleistä. Ukrainalainen AWP-taituri ilmoitti tuolloin haluavansa keskittyä tärkeämpiin asioihin ja vetäytyi syrjään kilpakentiltä ja Natus Vinceresta.

S1mple on lisäksi kritisoinut uutta CS2:sta kovin sanoin, eikä ehtinyt pelaamaan siinä ainoatakaan virallista ottelua ennen tauolle jäämistään.

S1mple ilmoitti viikonloppuna sosiaalisen median kanavissaan, että hän tulee pudottamaan suuren ilmoituksen HLTV Awardsien yhteydessä.

Sosiaalisessa mediassa alkoi samantien spekulointi siitä, koskeeko CS:GO:n GOAT:n ilmoitus lopettamista vai paluuta.

Ukrainalainen aloittikin oman puheensa HLTV Awards -tapahtumassa sanoilla, “Aion jäädä eläkkeelle…”, lyöden haastattelija Chad “SPUNJ” Burchillin ällikällä.

S1mple totesi kuitenkin nopeasti vain laskevansa leikkiä. Legenda ei ole siis jäämässä eläkkeelle, mutta ei myöskään paljastanut, koska mahdollinen paluu olisi ajankohtainen. S1mple totesi kuitenkin haluavansa jälleen nousta HLTV:n #1 pelaajaksi, joten paluu on tulossa, jossain vaiheessa.

S1mplen lupailema paljastus koski lopulta hänen uutta projektiaan, jota on hän on työstänyt kuluneen vuoden yhdessä veljensä Alexey Kostylievin kanssa. Kyseessä on alusta, jolla voit ottaa oppitunteja CS:GO:n parhaalta. Alusta on määrä julkaista huhtikuussa.

Alusta tulee sisältämään myös muita yhteisöllisiä ominaisuuksia, mutta pääpaino on nimenomaan S1mplen tarjoamissa oppitunneissa.

Ukrainalainen listattiin tämän vuoden HLTV:n top-20 pelaajat listalla sijalle 7. S1mple on voittanut uransa aikana kolme kertaa HLTV:n vuoden pelaaja -tittelin. Sen lisäksi hänellä on hallussaan ennätyksellinen määrä MVP-palkintoja eri turnauksista, yhteensä 21 kappaletta.

Kuva: ESL FaCEIT GROUP, Adam Lakomy Lähde: HLTV