SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ruotsienemmistö rikki Ninjas in Pyjamasin CS-joukkueessa – ex-pelaaja takaisin puikkoihin
  • Juuso
    Syngelmä

Ruotsienemmistö rikki Ninjas in Pyjamasin CS-joukkueessa – ex-pelaaja takaisin puikkoihin

julkaistu: 24.10.2023 15:22

Ninjas in Pyjamas on ilmoittanut, että Hampus “hampus” Poser on penkitetty organisaation Counter-Strike -joukkueesta. Muutos ei tule varsinaisena yllätyksenä, sillä joukkueenjohtaja Björn “THREAT” Pers kertoi aiemmin tässä kuussa tekevänsä muutoksia kokoonpanoon. Hänen mukaansa joukkueesta puuttui johtajuutta.

Poser edusti Ninjas in Pyjamasia ensimmäistä kertaa vuoden 2020 toukokuusta tämän vuoden tammikuuhun. Tuona aikana Ninjas in Pyjamas voitti IEM Fall 2021 Europe -turnauksen.

Ensimmäinen penkitys tapahtui tammikuussa ja kesti aina kesäkuuhun saakka. Nyt neljän kuukauden jälkeen Poser on jälleen siirretty joukkueen penkille.

– Hampus on ollut osa Ninjas in Pyjamasia vuodesta 2020. Olemme kokeneet niin hyviä kuin huonoja hetkiä yhdessä. Nyt Ninjas in Pyjamas tarvitsee suunnanmuutoksen, joten vaikeita päätöksiä täytyy tehdä, Pers kommentoi X:ssä.

Joukkueeseen nousee takaisin Patrick “es3tag” Hansen, joka edusti Ninjas in Pyjamasin joukkuetta ensimmäistä kertaa marraskuusta 2021 joulukuuhun 2022.

Hansen istui tämän jälkeen joukkueen penkillä tähän päivään saakka. Välissä hän kävi muun muassa paikkaamassa Håvard “rain” Nygaardia yhden turnauksen ajan FaZe Clanissa.

Kokoonpanomuutoksen myötä joukkueen ruotsalaisenemmistö on historiaa, sillä nyt joukkueeseen kuuluu kaksi tanskalaista, kaksi ruotsalaista ja yksi ukrainalainen. Lisää kokoonpanomuutoksia on todennäköisesti luvassa.

Ninjas in Pyjamasin uusi kokoonpano

  • Fredrik “REZ” Sterner
  • Daniil “headtr1ck” Valitov
  • Patrick “es3tag” Hansen
  • Ludvig “Brollan” Brolin
  • Kristian “k0nfig” Wienecke

Joukkuetta valmentaa Daniel “djL” Narancic.

Ninjas in Pyjamasin on määrä pelata kahdessa huipputurnauksessa. Verkossa pelattavat turnaukset, Roobet Cup 2023 ja Thunderpick World Championship 2023, alkavat huomenna ja perjantaina.

Lähteet: HLTV, THREAT | Kuva: es3tag