SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Robert “RobbaN” Dahlström ei jatka FaZen Counter-Strike tiimin valmentajana
  • Toimitus

Robert “RobbaN” Dahlström ei jatka FaZen Counter-Strike tiimin valmentajana

julkaistu: 06.01.2019 17:13

Miltei kolme vuotta FaZen valmentajana toiminut Robert “RobbaN” Dahlström on ilmoittanut jättävän pestinsä henkilökohtaisten syiden takia. Ruotsalainen sai perheenlisäystä viime syyskuussa, kun hänestä tuli isä jo toistamiseen ja valmentajan mukaan viime kuukaudet ovat olleet erittäin rankkoja hänelle.

“Minusta tuli isä toistamiseen viime syyskuussa ja matkustaminen on ollut hyvin rankkaa minulle. On ollut vaikea valmentaa ja toimia isänä samanaikasesti niinkuin itse haluan. Tästä huolimatta tulen jatkamaan FaZen nimen alla, mutta eri roolissa joka paljastuu myöhemmin tammikuussa”

Hänen huhuttu seuraajansa on MIBRistä kenkää saanut Janko “YNk” Paunovic. Serbialainen valmensi brasilialaisia neljä kuukautta ennenkuin hänet korvasi Wilton “zews” Prado.

Majoria varten rosterit on jo ilmoitettu järjestäjille, mutta julkisuuteen ei ole tullut vielä FaZen tulevaa viidettä. Todennäköisin tulee kuitenkin olemaan Dauren “AdreN” Kystaubayev” joka on nähty harjoittelevan tiimin viidentenä. Tämä meinaisi, että Nikola “NiKo” Kovač jatkaisi yhä tiimin johtavana pelaajana, mutta hän ei ole vielä suorituksellaan johtajan roolissa monia vakuuttanut.

Tiimi nähdään seuraavan kerran tositoimissa 19-20.1.2019 järjestettävässä iBUYPOWER Masters 2019 turnauksessa joka pelataan Los Angelesissa, Kaliforniassa.

FaZen kokoonpano eteenpäin mentäessä:

Nikola “NiKo” Kovač
Olof “olofmeister” Kajbjer
Håvard “rain” Nygaard
Ladislav “GuardiaN” Kovács

Kuva: Dreamhack