SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
N0thing
  • Toimitus

Rickeh ja n0thing täydentävät compLexityn viisikon

julkaistu: 30.12.2018 07:00

Viime viikolla compLexity Gaming ilmoitti nettisivullaan, että on penkittänyt Jaccob “yay” Whiteaker ja muutamaa päivää myöhemmin Bradley “ANDROID” Fodor koki saman kohtalon. Samalla organisaatio ei myöskään uusinut Ronald “Rambo” Kimin sopimusta ja valmentaja ei jatka enää compLexityn nimen alla.

CompLexity on monta päivää vihjaillut kahta uutta pelaajaansa ja toinen mistä monet ovat olleet innostuneita, on ollut n0thing.

Alkuun huhuttiin, että MIBRissä penkitetty tarik olisi yksi uusia compLexityn pelaajia, mutta organisaatio ei saanut pelaajaa itselleen ennen Katowice Majoria. N0thing palaa compLexityn paitaan vielä yhdeksi turnaukseksi ja tämän jälkeen hänet saatetaan korvata tarikilla, jos brasilialaiset suostuvat myymään turkkilaisen. Rickeh liittyy kokoonpanoon suoraan Roguesta jossa pelaaja ei ole pelannut marraskuun puolivälin jälkeen törmättyään Visa ongelmiin.

CompLexityn kokoonpano Katowice 2019 Majoriin mentäessä:

Shahzeb “ShahZaM” Khan
Rory “dephh” Jackson
Peter “stanislaw” Jarguz
Ricardo “Rickeh” Mulholland
Jordan “n0thing” Gilbert (väliaikainen)

Bradley “ANDROID” Fodor (penkillä)
Jaccob “yay” Whiteaker (penkillä)

CompLexity on yksi kahdeksasta tiimistä jotka varmistivat paikan suoraan Katowice 2019 Majoriin, kun se selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon Faceitin Majorissa viime syyskuussa. Turnaus käynnistyy pohjois-amerikkalaisten osalta, kun turnauksen lohkovaihe käynnistyy Puolassa Katowice International Conference Centerissä 20.2.2019.

Kuva: Liquipedia