SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Renegades nollasi OG:n – Aleksib ulkona IEM Colognesta
  • Onni
    Koponen

Renegades nollasi OG:n – Aleksib ulkona IEM Colognesta

julkaistu: 07.07.2021 21:15

Advertisement

OG kohtasi tänään IEM Cologne 2021 Play-Inissä australialaisen Renegadesin. Play-In on IEM Colognen esiturnaus, josta voi karsiutua itse pääturnaukseen. Pääturnauksen palkintopotissa on jaossa melkein miljoona dollaria.

Ottelun häviäjä putoaisi turnauksesta, ja voittaja karsiutuisi pääturnaukseen. Renegades pelasi Euroopassa viimeksi keväällä EPL Season 14:ssa. HLTV.orgin maailman rankingin mukaan Renegades on sijalla 50. ja OG 13. joten ottelusta odotettiin OG:n suht helppoa voittoa.

Ensimmäinen kartta oli Renegadesin valitsema Nuke. Kartta alkoi ehkä jopa liian tasaisesti, kun Renegades onnistui voittamaan seitsemän terroristikierrosta. Nuke on todella ct-puolinen kartta, ja vain 8-7 johto kostautui OG:lle, kun Renegades murskasi OG:n toisella puoliskolla 9-3. Kartta päättyi siis Renegadesin 16-11 voittoon.

Seuraavaksi pelattiin Inferno. Jälleen kerran, todella tasainen alku, kun OG johti terroristipuolen jälkeen 8-7. OG johti ottelua jo 13-9, ja OG:n voitto alkoi näyttää selkeältä. Renegades meni kuitenkin 14-13 johtoon, mutta kartta vaati lopulta jatkoajan. OG ei voittanut yhtäkään kierrosta koko jatkoajalla, joten kartta päättyi 19-15, ottelu 2-0.

Australialainen Renegades marssii IEM Colognen pääturnaukseen samalla, kun OG:n täytyy todella miettiä, mikä meni vikaan.

Kuvalähde: OG

Tuoreimmat uutiset: