SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Red Bullin CS:GO-finaali saapuu Helsinkiin – Joukkueet “kovimpia, mitä Suomessa on ikinä nähty”
  • Niko
    Nikkilä

Red Bullin CS:GO-finaali saapuu Helsinkiin – Joukkueet “kovimpia, mitä Suomessa on ikinä nähty”

julkaistu: 31.03.2021 09:00

Yhteensä 35:ssä maassa järjestettävä, kaikille avoin CS:GO-turnaus Red Bull Flick palaa uuden kautensa myötä ensi kuussa. 2v2-formaatilla pelattavan turnauksen karsintajoukkueiden lisäksi turnaukseen ottaa osaa myös kutsujoukkueita, joiden luvataan olevan “maailmanrankingin osalta kovimpia, mitä Suomessa on ikinä nähty”. Ensimmäinen paljastettu kutsujoukkue on suomalainen ENCE.

Turnauksen erikoisominaisuuksiin kuuluu myös se, että ottelut pelataan viidellä täysin uudella kentällä. Turnausjärjestäjän mukaan kenttien ja pelimuodon suunnittelussa on panostettu nopeatempoiseen peliin ja tavoitteena on ollut kehittää pelimuoto, jossa eritasoiset pelaajat voivat ottaa toisistaan mittaa tasavertaisesti.

Suomen osalta turnauksen karsinnat järjestetään kahdessa osassa: Spring Qualifier -karsintaturnaukset pelataan 17-18.4. ja ne huipentuvat 24-25.4. pelattavaan karsintafinaaliin. Fall Qualifier pelataan 2-3.10. ja se huipentuu 9-10.10. pelattavaan karsintafinaaliin. Karsintafinaalit lähetetään suorana ISTVssä ja Twitchissä.

Karsintaturnauksien voittajat kohtaavat lokakuun karsintafinaalissa, jonka voittaja etenee suoraan maailmanfinaaliin, eli Red Bull Flick Helsinki Pro Invitational -turnaukseen. Kolme muuta finaalijoukkuetta etenevät 19.11 pelattavaan Red Bull Flick Nordic Final -turnaukseen, johon saapuu joukkueita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tämän turnauksen voittaja saa myös kutsun Helsinki Pro Invitationaliin, jossa se tulee kohtaamaan ammattilaisorganisaatiot. Sekä Nordic Final että Helsinki Pro Invitational tullaan pelaamaan LAN-turnauksena Helsingissä.

Turnaukseen voi ilmoittautua FACEIT-palvelun kautta sekä osoitteesta www.redbull.fi/flick. Ilmoittautuminen on maksutonta. Turnaukseen osallistuakseen on oltava vähintään 16-vuotias.

Karsintaturnauksien voittajille on luvassa tuotepalkintoja SteelSeriesiltä sekä AOCltä, kun taas Red Bull Flick Helsinki Pro Invitationalin voittajalle on luvassa merkittävä palkinto, jonka arvo julkaistaan syksyllä.

Lähde: Red Bull Kuvalähde: Red Bull