SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pysyvä kokoonpanomuutos Aleksi Virolaisen CS:GO-joukkueessa – Tanskalaistähti liittyy yllättäen Ninjas in Pyjamasiin
  • Sauli
    Rautiainen

Pysyvä kokoonpanomuutos Aleksi Virolaisen CS:GO-joukkueessa – Tanskalaistähti liittyy yllättäen Ninjas in Pyjamasiin

julkaistu: 26.01.2023 20:11

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama CS:GO-joukkue Ninjas in Pyjamas on tehnyt kokoonpanomuutoksen kesken BLAST Premier Spring Groups -turnauksen. Hampus “hampus” Poser jättäytyy, ei ainoastaan turnauksen, vaan koko kevätkauden ajaksi tauolle. Hänen paikalleen viidenneksi pelaajaksi on signeerattu Kristian “k0nfig” Wienecke.

Hampus jättäytyi yllättäen pois eilisestä NiP vs. Natus Vincere ottelusta, ja paikkaajaksi saatiin akatemiapelaaja Max “maxster” Jansson. Tänään illalla ninjojen julkaiseman tiedotteen mukaan poissaolo on pysyvää sorttia, sillä joukkueen entinen IGL tulee olemaan poissa koko kevätkauden ajan. Syytä hampuksen lähdölle ei kerrottu, vaan NiP painotti ottavansa pelaajien hyvinvoinnin ja yksityisyyden vakavasti.

Tiedotteessa myös todetaan, että NIP haluaa pitää vuoden 2023 suunnitelmansa, joihin kuuluu muun muassa pokaalien jahtaaminen ja tasaisuus, samanlaisina, joten pysyvä rosterimuutos on pakollinen. NiP päätyi Kristian “k0nfig” Wieneckeen, tanskalaiseen kivääritaituriin, joka joutui surullisenkuuluisan tappelukohun seurauksena jättäytymään pois Astraliksen kokoonpanosta viime syksynä. Nyt k0nfig pääsee palaamaan CS:GO:n kärkeen parin kuukauden tauon jälkeen.

Lue lisää: K0nfig valmis tekemään paluun CS:GO:hon tappeluskandaalin jälkeen

Nipille rosterimuutos tulee vaikeaan saumaan, sillä joukkue oli vasta rakentanut kokoonpanonsa uusiksi ei-ruotsalaiselle pohjalle. Aiemmin tiimiin liittyi Virolainen kapteeniksi syksyllä ja Daniil “headtr1ck” Valitov AWP-pelaajaksi joulutauolla.

Hampus oli Fredrik “REZ” Sternerin jälkeen NiPin kokoonpanossa pisimpään pelannut pelaaja. Kuten NiP sanoo tiedotteessaan, hän jättää isot kengät täytettäväksi jälkeensä, mutta k0nfig on aiempien näyttöjensä ja kokemuksensa puolesta vaihtoehtojen ykköskaliiperia.

Kuva: Ninjas in Pyjamas