SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Potaskaa” – CS:GO-legenda tyrmää uutisoidut siirtoaikeet
  • Toimitus

“Potaskaa” – CS:GO-legenda tyrmää uutisoidut siirtoaikeet

julkaistu: 22.12.2021 10:00

Advertisement

Muun muassa maailman johtava CS:GO-uutissivusto HLTV julkaisi vastikää raportin, jonka mukaan tanskalaistähti Nicolai “device” Reedtz olisi halukas palaamaan entiseen joukkueeseensa Astralikseen.

Ajoitus osuu vain kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun Reedtz siirtyi ruotsalaiseen Ninjas in Pyjamasiin siirtohinnalla, jonka on arvioitu olevan useamman miljoonan tanskan kruunun arvoinen (eli noin  500 000-1 000 000 euroa).

Astraliksen kanssa kaiken mahdollisen voittanut Reedtz siirtyi NiPiin tavoitteenaan voittaa ruotsalaisyleisön edessä Tukholman major-turnaus, ja muodostaakseen ykköstason CS:n “valtakauden” uudessa joukkueessa. Tausta-ajatuksena lienee myös ollut muuttaa Tukholmaan silloisen tyttöystävän luokse.

Suurista haaveista käteen jäi tänä vuonna ainoastaan puolivälieräpaikka Tukholman majoreilla marraskuussa ja IEM Fall -karsintaturnausvoitto. Uutislähteiden mukaan Device olisi myös jättänyt Tukholman taakseen ja muuttanut takaisin Kööpenhaminaan. Lisäksi Device jätti vuoden huipentaneet IEM Winter -turnauksen pudotuspelit ja kokonaan Blast World Finals -turnauksen väliin terveydellisten syiden vuoksi.

Selkeästi nelinkertaisen major-voittajan lisäys NiPiin ei ole synnyttänyt toivottuja tuloksia ja eniten tästä on useiden lähteiden perusteella kärsinyt Reedtz itse. Keskustelut devicen tulevaisuudesta kävivät kuumana alkuviikosta, kunnes hän itse kommentoi Astralikseen siirtymistä Twitterissä eilen.

Pitkässä langassaan hän tuo esille, kuinka “Kaikki nämä potaskaraportit minusta jättämässä joukkueen (NIPin) ovat juuri sitä; potaskaa”.

Siirtohuhujen kieltämisen lisäksi Device kertoo, kuinka hänen mielenterveytensä on ottanut valtavan kolauksen tänä vuonna, joka on ollut vaikea, mutta hän toivoo että voi palata pian huipulle vapaansa jälkeen. Hän samalla varmisti, että juurikin mielenterveydellisten syiden vuoksi lääkäri suositteli vuoden viimeisten turnausten väliin jättämistä.

Devicen siirto tässä vaiheessa olisi epätodennäköistä johtuen siitä, että hän signeerasi kolmen vuoden mittaisen  sopimuksen. HLTV kuitenkin mainitsee, että huhuissa ei ollut niinkään kyse siitä siirtyykö Device takaisin Astralikseen, vaan siitä haluaisiko hän sitä.

Kuva: Matthew Truelove at Blast Fall Final