SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pommi ei ilmestynyt CS:GO-majoreiden karsintaottelussa – tuomareilta poikkeuksellinen päätös
  • Toimitus

Pommi ei ilmestynyt CS:GO-majoreiden karsintaottelussa – tuomareilta poikkeuksellinen päätös

julkaistu: 19.04.2022 19:00

Romaniassa pelataan paraikaa karsintaturnausta CS:GO:n major-turnaukseen, joka pelataan toukokuussa Belgian Antwerpenissa. Euroopan karsintalohkossa turkkilaisen Eternal Fire -joukkueen ja ruotsalaisen Dignitaksen välillä nähtiin outo tilanne, kun C4-räjähde ei ilmestynyt kierroksen alussa rosvoille.

Ongelma syveni entisestään, kun Eternal Firen pelaajat eivät huomanneet asiaa, ennen kuin olivat jo vallanneet pommipaikan Vertigo-kartassa ja menettäneet yhden pelaajistaan poliiseille. Ilman C4-räjähdettä rosvojen ainoa mahdollisuus on voittaa kierros on neutralisoida poliisipuolen pelaajat, mutta siinä turkkilaisjoukkue ei onnistunut ja Dignitas vei kierroksen.

Seuraavalla kierroksella tilannetta alettiin selvittämään ja lopulta kierros päädyttiin pelaamaan uudelleen. Tällä kertaa Eternal Fire vei kierroksen ja lopulta myös koko kartan. Päätös tuomareilta oli poikkeuksellinen, sillä yleensä kierrosta ei voida uusia, jos joukkueet ovat jo vahingoittaneet toisiaan kierroksen aikana. Ottelu oli lisäksi jatkoajalla ja sen panokset olivat kovat, joten päätös on aiheuttanut ihmetystä CS-yhteisössä.

Loppu ottelun C4 sentään ilmestyi peliin normaalisti. Viimeksi erittäin harvinaista bugia on tavattu kuukausi sitten, kun sattumalta juuri Eternal Fire -joukkueelle kävi sama ongelma ottelussa Gamerlegionia vastaan.

Voit seurata Euroopan RMR, eli major-karsintaturnausta YLEn Twitch-kanavalta.

Kuva: Valve