SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pitäisikö tämä CS:GO-vilppi poistaa? – Toimii kuin wallhack
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Pitäisikö tämä CS:GO-vilppi poistaa? – Toimii kuin wallhack

julkaistu: 30.07.2020 13:00

Uutista päivitetty 30. heinäkuuta klo 13:30.

Counter-Strike: Global Offensive peli täyttää kolmen viikon päästä kahdeksan vuotta. Peli on ollut olemassa pitkään ja nauttinut viimeisen vuoden aikana kovinta suosiotaan koskaan.

Vaikka CS:GO onkin nähnyt paljon ja käynyt läpi monia sitä kehittäviä päivityksiä, löytyy siitä edelleen mitä kummallisempia ominaisuuksia. Viimeisin näistä liittyy siihen, kuinka vastustajan seinän läpi ampumista voi helpottaa.

MackoBogdaniec-niminen Twitter-käyttäjä julkaisi videon, jossa hän demonstroi miten CS:GOn “tekstitykset” näyttävät, milloin ammuttu luoti osuu vastustajaan. Luodin osuessa pelaajan näytölle ilmestyy teksti, joka ilmoittaa “Flesh bullet impact sound”.

Käyttäjä julkaisi videon tarkoituksenaan tuoda se ilmi suurelle yleisölle, jotta se poistettaisiin eivätkä pelaajat pystyisi hyödyntämään sitä. Ominaisuuden toimimiseksi tarvitaan vain yksi erillinen tiedosto ja kaksi komentoa. Käyttäjä sanoo vilpin toimivan myös kilpailullisissa peleissä, mutta ei suosittele sen käyttöä, etenkään FACEIT-pelialustalla.

Video sai suuren suosion Twitterissä ja pelin kehittäjäyhtiö Valve poisti ominaisuuden pelistä viime yönä julkistamassaan päivityksessä.

Kuva: MackoBogdaniec, Haci