SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Majoreiden toinen karsintalohko huipentuu torstaina
  • Juuso
    Syngelmä

Majoreiden toinen karsintalohko huipentuu torstaina

julkaistu: 22.02.2024 09:00

Torstaina nähdään yhteensä kolme PGL CS2 Majoreiden karsintaottelua. Kuolemanotteluissa mukana ovat Astralis, ECSTATIC, ENCE, GamerLegion, Guild Eagles ja HEROIC.

Pelaajatcom näyttää suorana GamerLegionin ja Heroicin välisen ottelun kello 19 alkaen Twitchissä.

Heroic on näyttänyt turnauksessa paremmalta kuin GamerLegion. Vaikka toisella kierroksella Vitality murskasi joukkueen lukemin 13–3, on skandaalista toiseen huojunut organisaatio pystynyt rakentamaan kilpailukykyisen joukkueen.

Majoreilla – jos sinne asti päästään – kokoonpano voi hyvinkin haastaa joissain kartoissa suosikkijoukkueita, aivan kuten se teki tänään Spiritiä vastaan Nukessa.

Päivä alkaa mielenkiintoisella ottelulla, kun Lukas “gla1ve” Rossanderin johtama ENCE kohtaa Rossanderin entisen joukkueen Astraliksen.

Rossander tietänee mitä Astraliksessa ajatellaan. Benjamin “blameF” Bremerillä on todennäköisesti hankalampi työ selvittää Rossanderin ja puolalaispelaajien suunnitelmia.

Kun Astralis yski tänään 2–1 Montea vastaan, häviten Vertigon peräti 13–4, on ENCE ottelun ennakkosuosikki.

Torstain otteluissa panos on selvä. Voittajat etenevät maaliskuun major-turnaukseen, häviäjät yrittävät vielä kertaalleen Last Chance -lohkossa.

Päivän ottelut (voittajasuosikki boldattu)

  • Kello 13 – Astralis vs ENCE
  • Kello 16 – ECSTATIC vs Guild Eagles
  • kello 19 – GamerLegion vs HEROIC

Lähde ja kuva: PGL