SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Penkille juuttunut taitava AWP-pelaaja suunnittelee paluutaan – “Poissaoloni tällä kaudella oli välttämättömyys”
  • Perttu
    Leinonen

Penkille juuttunut taitava AWP-pelaaja suunnittelee paluutaan – “Poissaoloni tällä kaudella oli välttämättömyys”

julkaistu: 18.11.2023 13:54

Kesäkuun puolivälistä asti OG:n penkillä ja siirtolistalla ollut Abdul “degster” Gasanov on tekemässä paluuta kilpakentille. 22-vuotias AWP-pelaaja kertoi HLTV:n haastattelussa etsivänsä itselleen uutta joukkuetta aktiivisesti.

Venäläinen Degster avasi ajatuksiaan HLTV:lle.

“Poissaoloni tällä kaudella oli välttämättömyys. Nyt haluan liittyä joukkueeseen, joka pystyy voittamaan, mikä on aina ollut tavoitteeni. Teen kaikkeni, jotta pystyn saavuttamaan tämän seuraavan joukkueeni kanssa.”

Degster vietti 11 kuukautta OG:n avauskokoonpanossa ennen penkitystään. OG:seen AWP-pelaaja siirtyi Spiritistä, jossa hän löi itsensä todenteolla Counter-Strike-kansan tietoisuuteen.

Aika OG:n kanssa ei kuitenkaan tuonut juurikaan menestystä. Huolimatta vaikeuksista Degster esiintyi yksilönä varsin kelvollisesti OG:n joukkueessa. Miehen rating oli OG:ssa vietetyn ajanjakson aikana keskiarvolla 1.15. Kyseinen rating on ainoastaan pikkuisen huonompi, kuin mitä pelaaja esitti Spiritissä pelatessaan (1.19).

Taitavan AWP-pelaajan uusi osoite ei ole vielä selvillä. OG ainakin on uudelleenrakennusvaiheessa, kun se penkitti vastikään Dion “FASHR” Derksenin. Lisäksi joukkueen nykyinen IGL Nemanja “nexa” Isakovic on tiettävästi G2:n kiikarissa, kun se etsii korvaajaa Justin “jks” Savagelle.

Huippujoukkueista ainakin Cloud9 on yhä ilman AWP-pelaajaa. Myöskään Team Liquid ei ole ainakaan vielä julkaissut Casper “CadiaN” Mollerin sopimusta, jota ollaan kovaa vauhtia viemässä Liquidin riveihin. Lisäksi saudirahalla mellestävältä Falconsilta puuttuu myös AWP-pelaaja.

Kuva: OG Lähde: HLTV