SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pelaajatcom liiga uudistuu! – Tule kamppailemaan ILMAISEKSI huikeista palkinnoista
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcom liiga uudistuu! – Tule kamppailemaan ILMAISEKSI huikeista palkinnoista

julkaistu: 20.04.2022 17:00

Kevät rinnassa on syytä iloita, sillä Pelaajatcom FACEIT liiga uudistuu! Suomen suosituin CS:GO-liiga tulee tarjoamaan huikeita raha-, karsiutumis- ja tuotepalkintoja jatkossa täysin ilmaiseksi!

Olemme tehneet myös muita uudistuksia, kuten lisänneet kokonaan uuden taitotason liigaamme. Voit tutustua kokonaisvaltaisesti liigaan uuteen uskoon laitetun FACEIT-sivumme kautta.

Uudistukset aktivoituvat tänä perjantaina 22.4. kello 17:00. Kokoa siis tiimisi valmiiksi ja nähdään serverillä!

» Liity tästä Pelaajatcom faceit liigaan

Mikä liiga, kertokaa lisää?

FACEIT on maailman johtava kilpapelialusta, jossa voit haastaa muita pelaajia sen eri liigoissa sekä turnauksissa. Alustalla pyörii myös huippusuosittu Pelaajatcom liiga, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaiset CS:GO-pelaajat yhteen ja luoda uusia tähtiä. Liigan pelaajat itse vaikuttavat sen kehitykseen, ottavat osaa turnauksiin ja tavoittelevat huikeita liigapalkintoja.

Kuka tahansa voi pelata Pelaajatcom Liigassa yksin tai kavereiden kanssa. Liiga tarjoaa peliseuraa juuri oman taitotasosi mukaan aina aloittelevasta pelaajasta ammattilaiseksi asti. Monet Suomen kovimmista sekä suosituimmista CS:GO-ammattilaisista & -striimaajista pelaavat Pelaajatcom Liigassa.