SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pedattiinko ENCElle helppo lohko? – DreamHack Anaheimin lohkojako selvillä
  • Niko
    Nikkilä

Pedattiinko ENCElle helppo lohko? – DreamHack Anaheimin lohkojako selvillä

julkaistu: 12.02.2020 09:00

DreamHack Open -CS:GO-turnaussarjan seuraava turnaus pelataan helmikuun 21. päivä alkaen Yhdysvaltojen Anaheimissa. Turnaukseen ottaa osaa kahdeksan joukkuetta, jotka kisaavat 100 000 dollarin palkintopotista.

DH-turnausjoukkueisiin kuuluu myös suomalainen ENCE, joka on turnauksen ainoa suomalaisedustaja. Turnauksen lohkojako julkistettiin juuri ja sen myötä tiedetään myös, minkä joukkueen ENCE saa ensimmäisenä vastaansa.

ENCE pelaa turnauksen B-lohkossa, johon kuuluvat sen lisäksi Gen.G. Esports, MIBR ja Complexity Gaming. Suomalaisten vastustajana tulee avausottelussa olemaan Gen.G. Tätä voidaan pitää ENCE-fanien kannalta varsin edullisena tilanteena, sillä Gen.G on joukkueena varsin nuori; se perustettiin vasta viime joulukuussa.

Gen.G. on pisteytetty HLTV:n maailmanlistan sijalle 48 samalla, kun ENCE istuu sijalla 13. Vaikka Gen.G ei ole vielä ehtinyt ansaitsemaan yhtään turnausvoittoa, on se silti näyttänyt lupaavaa menestystä karsintaturnauksissa, joten mahdollisuus yllätyssuoritukseen löytyy.

B-lohkon muista joukkueista MIBR on pisteytetty HLTV:n maailmanlistan sijalle 16, ja ENCE peittosi nämä viime marraskuun CS:GO Asia Championshipissa luvuin 2-1. Complexity Gaming on taasen pisteytetty sijalle 28, mutta joukkueen onnistui peitota viime viikonloppuna maailman ykkösjoukkue Astralis luvuin 2-0 (sekä Team Vitality 2-0), joten kyseessä saattaa olla kova vastus myös ENCElle.

Turnauksen A-lohkossa pelaavat Endpoint, forZe, FURIA Esports ja North.

ENCEn ja Gen.G:n välinen ottelu alkaa 22. helmikuuta klo 04:30 Suomen aikaa. Joukkueista parempi etenee voittajien otteluun, josta taasen on mahdollisuus karsiutua turnauksen pudotuspeleihin. Häviäjä putoaa eliminaatio-otteluun, josta on kuitenkin vielä mahdollista nousta osaksi pudotuspelijoukkueita.

Ottelut ovat katsottavissa suorana DreamHackin Twitch-kanavalta. Tarkemman otteluaikataulun löydät täältä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Jouni Lehtonen