SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pashabicepsin sopimus Virtus.pron kanssa on purettu
  • Toimitus

Pashabicepsin sopimus Virtus.pron kanssa on purettu

julkaistu: 14.02.2019 19:54

Venäläinen organisaatio Virtus.pro ja legendaarinen pashabiceps ovat päättäneet purkaa pelaajan sopimuksen.

Viime joulukuussa epäaktiiviseksi pelaajaksi organisaatiossa siirtyneellä pashabicepsillä piti olla vielä suunnitelma Virtus.pron kanssa, mutta nämä ajatukset ovat näköjään hylättyjä.

Pelaaja ehti edustaa organisaatiota yli viiden vuoden ajan ja saavutti vuosien saatossa useita merkittäviä voittoja tiimin nimen alla. Näistä isoimpia turnauksia olivat vuoden 2014 EMS One Katowice Major, jossa pelaaja oli turnauksen MVP ja Dreamhack Masters Las Vegas 2017.

Vuoden 2017 jälkeen tiimi ei kuitenkaan saanut Las Vegasia lukuunottamatta ikinä tuulta alleen ja tappiot ELEAGUE Major Atlanta 2017:ssa Astralikselle ja EPICENTER 2017:ssä SK:lle olivat tiimin viimeiset hyvät sijoitukset kunnes tiimi hajosi.

Pelaaja on esiintynyt kolmesti HLTV.orgin Top 20 listalla. Vuonna 2011 pelaaja äänestettiin sijalle 18., 2013 sijalle 19. ja vuonna 2014 maailman kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi.

“Virtus.pro on ollut kotini monta vuotta, mutta nyt on aika liikkua eteenpäin ja ottaa iso askel minulle. Kiitos kaikille ja paljon onnea uusille jätkille. Aion ottaa pienen tauon, mutta Papito palaa niinkuin Terminaattori – parempana ja vahvempana”

Myöskin Virtus.pron toimitusjohtaja antoi kommenttia aiheesta.

“Tänään sanomme hyvästit maineikkaalle esports legendalle. Pashabiceps oli tärkeässä roolissa Virtus.pron muovaamisessa dominoivaksi voimaksi Euroopassa ja CIS alueella ja tulemme aina olemaan kiitollisia Jaroslawille. Minä kunnioitan hänen valintaansa tutkia muita vaihtoehtoja ja haluan toivottaa hänelle ja hänen perheellensä onnea tulevaisuudessa, mitä tahansa se pitääkään sisällään. On ollut kunnia ja etuoikeus työskennellä kanssasi”.

Vuosien saatossa “Virtus.plow” keräsi itselleen ikonin statuksen tiiminä joka pystyi parhaimpana päivänään jyräämään kenet vain ja jokainen pelaaja kunnioitti organisaatiota ja sen pelaajia. Tätä ei kuitenkaan voinut jatkua ikuisesti ja vaikka aika on nyt jättänyt Virtus.pron niin jää tuo viisikko ikuisesti Counter-Striken historiankirjoihin.

Kuva: vpgame