SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CR4ZY major
  • Kaapo
    Martinmäki

OttoNd jatkoon CS-Majoreilla — Ennakkosuosikki vaikeuksissa

julkaistu: 26.08.2019 12:10

Berliinissä pelattavan Counter-Strike: Global Offensive -pelin suurturnauksen ensimmäinen vaihe on lähenemässä loppuaan. Suomalaisen Otto “ottoNd” Sihvon tähdittämä CR4ZY varmisti paikkansa sen seuraavaan vaiheeseen eilen.

Turnauksen ensimmäisen vaiheen, eli haastaja-vaiheen, aloitti perjantaina 16 joukkuetta. Tästä toiseen vaiheeseen, eli legenda-vaiheeseen, etenemiseen joukkue tarvitsee kolme voittoa. Vastaavasti kolmen tappion jälkeen joukkueen turnaus päättyy.

Viisi joukkuetta on jo selvittänyt tiensä haastaja-vaiheesta keskiviikkona alkavaan legenda-vaiheeseen. Viimeiset kolme jatkoon pääsevää joukkuetta selvitetään tänään maanantaina.

Sihvon edustaman CR4ZYn jatkopaikka varmistui sunnuntai-iltana. Perjantaina CR4ZY oli voittanut molemmat pelinsä, kunnes lauantaina joukkue koki tappion tanskalaista Northia vastaan. Sunnuntain pelissä CR4ZY kuitenkin voitti venäläisen DreamEatersin 2-1 ja ansaitsi näin paikan legenda-vaiheeseen.

Brasilialainen FURIA, joka oli yksi haastaja-vaiheen ennakkosuosikeista, tippui jo yllättäen turnauksesta. Suomeen syyskuussa saapuva joukkue hävisi kolme peliä ja voitti vain yhden. Muut turnauksesta jo tippuneet joukkueet ovat INTZ, TYLOO, HellRaisers ja Complexity.

Toinen ennakkosuosikki, HLTV-rankingin toisella sijalla oleva, ranskalainen Vitality pelaa tänään jatkopaikasta australialaista Grayhoundia vastaan. Alkukesästä erinomaisesti esiintynyt ranskalaisjoukkue ei ole vielä näyttänyt turnauksessa parastaan. Tähtipelaaja Mathieu “ZyWOo” Herbaut on ollut erinomainen, mutta joukkueen muut pelaajat eivät ole pelanneet omalla tasollaan.

Maanantain ohjelma

13:00 AVANGAR – Syman

16:15 forZe – DreamEaters

19:30 Vitality – Grayhound

Legenda-vaiheeseen selvinneet joukkueet (suluissa voitot ja tappiot)

mousesports (3-0)
North (3-0)
NRG (3-1)
G2 (3-1)
CR4ZY (3-1)

Turnauksesta tippuneet joukkueet

Complexity (1-3)
FURIA (1-3)
Hellraisers (1-3)
TYLOO (0-3)
INTZ (0-3)

Lähde: HLTV
Kuva: HLTV