SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Organisaatio ei päässyt CS-Majoreille – Kokoonpano pihalle
  • Perttu
    Leinonen

Organisaatio ei päässyt CS-Majoreille – Kokoonpano pihalle

julkaistu: 23.01.2024 23:00

Puolalainen CS2-organisaatio Anonymo joutui pettymään kaikissa neljässä Euroopan avoimissa karsinnoissa kohti PGL Major Copenhagen -turnausta. Tämä oli liikaa organisaatiolle, joka päätti vapauttaa koko kokoonpanonsa epäonnistuneiden karsintojen päätteeksi.

Organisaation julkaisema tiedote alkaa saatesanoilla joiden mukaan organisaatio ei pysty enää tukemaan pelaajiaan heidän matkallaan ammattilaispelaajien tiellä johtuen organisaation vaikeasta tilanteesta.

Pääsy majoreille olisi auttanut organisaatiota sen vaikeassa tilanteessa. Matkan tyssätessä jo avoimiin karsintoihin puolalaisorganisaatio päätyi vapauttamaan kaikki pelaajansa.

Joukkueen valmentaja Vincent “vinS” Jozefiak avasi kokoonpanon tulevaisuutta sen jälkeen, kun matka Anonymon kanssa tuli päätökseensä.

“Monet kokoonpanostamme kieltäytyivät rahakkaimmista ja houkuttelevimmista tarjouksista jatkaakseen tässä projektissa. Aiomme jatkaa yhdessä ja tähyämme nyt vaihtoehtoja sen suhteen kuka olisi valmis auttamaan meitä.”

Dawid “lunAtic” Cieślaki, Kamil “reiko” Cegiełko, Kamil “Sobol” Sobolewski, Dawid “SaMey” Stańczak ja Karol “virtuoso” Wrześniewski tähyävät nyt uutta organisaatiota, jonka suojissa jatkaa matkaansa.

Anonymo ylsi kaksi kertaa avoimissa karsinnoissa voiton päähän suljettujen karsintojen paikasta, mutta hävisi ratkaisevissa otteluissa sekä PERA:lle, että OG:lle. Viimeisissä avoimissa karsinnoissa joukkueen kohtaloksi koitui suomalainen JANO.

Lähde: HLTV