SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Onko suomalaisista Pohjoismaiden CS:GO-kuninkaaksi? – King of Nordic on täällä taas
  • Niko
    Nikkilä

Onko suomalaisista Pohjoismaiden CS:GO-kuninkaaksi? – King of Nordic on täällä taas

julkaistu: 08.02.2020 12:00

Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan parhaimpia CS:GO-joukkueita vastakkain asetteleva King of Nordic -turnaus on palannut. Jo 15. kaudelleen yltänyt turnaus pelataan tällä kertaa 12 000 dollarin palkintopotin kera. Tämän lisäksi turnauksen yhteydessä jaetaan tuotepalkintoja, joita myös katsojien on mahdollista voittaa.

Turnaus pelataan King of the Hill -menetelmällä, jossa viikottainen voittaja pysyy turnauksen “kuninkaana”, kunnes tämä peitotaan. Jokaisesta viikottaisesta voitosta palkitaan 500 eurolla ja mikäli joukkue yltää neljään peräkkäiseen voittoon, palkitaan se ylimääräisellä 2000 eurolla.

Suomen karsinnoista vastaa CS:GO Finland -yhteisö ja kiinnostuneita joukkueita ohjataankin ottamaan näihin yhteyttä, mikäli turnaukseen osallistuminen innostaa. Karsinnat pidetään tiistaisin ja maiden välinen King of Nordic Final perjantaisin. Luonnollisesti suomalaisille ei pidetä viikottaista karsintaa, mikäli meillä on jo hallitseva joukkue “kuninkaana”.

Turnaus kestää yhteensä kahdeksan viikkoa, 27.3. asti. Otteluita voi katsoa suorana turnauksen Twitch-kanavalta. Tarkempaa tietoa turnauksesta ja sen aikataulusta löydät täältä.

Lähde: King of Nordic Kuvalähde: King of Nordic