SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Brollan
  • Perttu
    Leinonen

“On todella raskasta” – Jimpphatin joukkuetoveri kertoo CS-elämän raadollisuudesta

julkaistu: 17.05.2024 08:00

Counter-Strike-pelaajan arki ei ole pelkkää pelaamista. Ammattilaispelaajat joutuvat matkustamaan valtavat määrät turnauksesta toiseen eikä jatkuva matkustaminen ole aina hohdokasta.

ESL Pro Leaguen Maltalla MOUZ:n ja Jimi “Jimpphat” Salon kanssa voittanut ruotsalainen Ludvig “Brollan” Brolin antoi HLTV:lle haastattelun keskellä yhtä kauden kiireisintä ajanjaksoa.

MOUZ matkusti Maltalta suoraan Serbian pääkaupunkiin Belgradiin, jossa se osallistuu tällä viikolla pelattavaan BetBoom Dacha Belgrad 2024 -turnaukseen. Joukkueen seuraavakin turnaus odottelee heti toukokuun lopussa, kun MOUZ matkustaa Yhdysvaltoihin IEM Dallasin turnaukseen.

“Pelasimme EPL:n ennen tuloa tänne Belgradiin. Jatkuva matkustaminen turnauksesta toiseen on todella uuvuttavaa, tunnen sen henkisesti. Sitä voi olla vaikea nollata, mutta meillä on nyt onneksi pari välipäivää, joten se on mukavaa meille”, Brollan tilittää.

“Joukkueessamme on kuitenkin kaiken kaikkiaan aina hyvä energia. En ole ehkä itse kaikista energisin kaveri, mutta mielestäni meillä on mukava ryhmä, joka voi hypettää ja auttaa toisiaan pelissä ja sen ulkopuolella. Se on kaiken kaikkiaan todella mukavaa.”, Brollan jatkaa.

Tiukan aikataulun keskellä ruotsalaispelaaja pyrkii käsittelemään matkustamisen tuoman uupumuksen ammattimaisesti.

“Aikataulu on todella tiukka, mutta pyrin keskittymään olemaan ammattilainen. Yritän ottaa tietyissä tilanteissa irti pelaamisesta, jotta keskittyminen ei ole ainoastaan CS:ään 100% kokoajan.”

MOUZ pelaa seuraavan kerran lauantaina välierissä. Jimpphatin joukkue voitti oman lohkonsa kaatamalla ensin BetBoomin 2-0 ja perään Virtus.pro:n 2-1.

Turnauksessa on mehevä 500 000 dollarin palkintopotti, josta voittajajoukkue vie mukanaan peräti 300 000 dollaria.

Kuva: Joao Ferreira PGL Lähde: HLTV