SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Olofmeister avasi kaksi puukkoa peräkkäisistä laatikoista ja pettyi: “Mitä vittua!?”
  • Toimitus

Olofmeister avasi kaksi puukkoa peräkkäisistä laatikoista ja pettyi: “Mitä vittua!?”

julkaistu: 25.05.2023 17:04

Entinen CS:GO-pelaaja ja nykyinen striimaaja Olof “olofmeister” Kajbjer päätti avata pari Counter-Striken aselaatikkoa hyvien skinien toivossa.

Skinit ovat kosmeettisia lisiä Counter-Striken pyssyille ja varusteille. Niiden rahallinen arvo määrittyy Steam-alustan kauppapaikalla tai kolmansien osapuolien sivustoilla, ja hinnat voivat liikkua missä vain senteistä kymmeniin tuhansiin euroihin.

Puukot ja hanskat ovat todennäköisyyksien puolesta harvinaisimmat ja usein myös arvokkaimmat avattavat niin kutsutuista “caseista” eli keisseistä. Hinta voi olla yhdestäkin puukosta useita satoja tai tuhansia euroja.

Olofmeister avasi striimissään laatikoita kaksi peräjälkeen ja sai molemmista puukon, joka on äärimmäisen harvinaista. Olof oli kuitenkin pettynyt, sillä molemmat puukot olivat Shadow Daggerseja Bright Water -kuosilla.

Pettymys johtuu siitä, että varjotikarit, joilla on hieman rohkea lempinimi, eivät ole monien CS-pelaajien mieleen. Lisäksi Bright Water -kuosi on korkeintaan alemman keskitason tyyliä ostajien mielestä. Tällä hetkellä puukkojen arvo kauppapaikalla on riippuen kunnosta jotain 100-160 euron välillä.

“What the fuck”, huutaa Olofmeister toisen keissin avaamisen jälkeen. Iso tilipäivä meni sivu suun.

Voit katsoa videon avaamistilanteesta alta. Voimia Olofmeisterille!

Kuva: Valve