SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Olli “sLowi” Pitkäsen ja HAVUn tiet erkanevat
  • Perttu
    Leinonen

Olli “sLowi” Pitkäsen ja HAVUn tiet erkanevat

julkaistu: 02.02.2024 14:27

Suomalainen Counter-Strike 2-joukkue HAVU tiedotti tänään, että se on purkanut sopimuksensa Olli “sLowi” Pitkäsen kanssa. HAVU tiedotti asiasta X:ssä jaetulla viestillä, josta käy ilmi, että organisaatio ja pelaaja ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä.

27-vuotias Pitkänen siirtyi HAVU:n vahvuuteen toukokuussa 2023 toisesta suomalaisjoukkueesta JANO:sta. Tämä nyt päätökseensä tullut pätkä HAVU:n paidassa ei suinkaan ollut Pitkäsen ensimmäinen esiintyminen HAVU:ssa vaan hän edusti joukkuetta myös vuosina 2018-2022.

Ensimmäinen HAVU jaksoista oli huomattavasti menestyksekkäämpi kuin jälkimmäinen. Pelaajatcomin lähetyksissäkin useasti kommentaattorin roolissa kuultu Pitkänen ja HAVU ylsivät mm. vuonna 2020 miljoonan dollarin palkintopotilla varustetussa Flashpoint -turnauksessa komeasti kolmanneksi.

Vuonna 2021 tuli puolestaan mestaruus kovatasoisesta Snow Sweet Snow #2 -turnauksesta.

HAVU nousi yhdessä Pitkäsen kanssa viime vuoden lopulla loisteliaasti sujuneen Elisa Masters Espoo -turnauksen ansioista HLTV:n ranking-listalla peräti sijalle 20, jolla joukkue edelleenkin majailee.

Tämän vuoden puolella HAVU osallistui PGL Major Copenhagen -turnauksen avoimiin karsintoihin, mutta epäonnistui lunastamaan paikkaa suljetuista karsinnoista.

HAVUn uudesta viidennestä pelaajasta ei ole vielä tietoa. Myöskin Pitkäsen tulevaisuuden suunnitelmat ovat hämärän peitossa.

Kuva: HAVU Lähde: HAVU