SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
torszi MOUZ
  • Perttu
    Leinonen

“Olisi tietenkin ollut järkevämpää harjoitella” – CS-tähti avaa flopin taustoja

julkaistu: 03.06.2024 13:00

Reipas viikko sitten HLTV:n ranking ykkösjoukkueeksi Counter-Strikessa noussut MOUZ floppasi pahasti IEM Dallasin turnauksessa, joka päättyi G2:n sensaatiomaiseen voittoon.

MOUZ hävisi turnauksen avausottelunsa yllättäen 9z:lle, jonka seurauksena se putosi välittömästi A-lohkon alakaavioon. Jimpphat ja MOUZ onnistuivat väistämään vielä ensimmäisen luodin, kun se voitti Complexityn alakaavion ensimmäisellä kierroksella 2-1.

Joukkueen tappio G2:lle A-lohkon alakaavion välierissä sinetöi Jimi “Jimpphat” Salon joukkojen aikaisen exitin huipputurnauksesta.

Joukkueen AWP-pelaaja Adam “torszi” Torzsas analysoi syitä joukkueensa aikaiseen putoamiseen G2-ottelun jälkeen HLTV:n haastattelussa.

“Otimme taukoa kahden edellisen pelaamamme turnauksen jälkeen (MOUZ voitti ensin ESL Pro Leaguen kauden 19 ja perään BetBoom Dacha Belgrade 2024 -turnauksen) ja saimme huonon alun tähän turnaukseen. Totta puhuakseni emme harjoitelleet vaan otimme taukoa edellisien turnauksien jälkeen”, Torszi paljasti.

“Nyt jälkeenpäin mietittynä olisi tietenkin ollut järkevämpää harjoitella kuin olla harjoittelematta. Meistä tuntui kuitenkin, että tarvitsemme taukoa noiden kahden edeltävän turnauksen jälkeen ja päätimme ottaa taukoa. Hyvää on se, että voimme ottaa tästä opiksemme”, unkarilainen AWP-pelaaja analysoi.

MOUZ jää nyt tauolle ennen kuin vuoden 2024 toinen ja kiireinen puolikas starttaa. Torszilta tiedusteltiin millaisia suunnitelmia joukkueella on pelaajatauolle.

“Nyt olemme tosiaan tauolla. Sitten aloitamme valmistautumisen Riyadhissa pelattavaan World Cupiin ja IEM Cologne 2024-turnaukseen. Harjoittelemme myös ennen kuin pelaajatauko päättyy. Meidän taukomme alkaa hieman aikaisemmin kuin muiden joukkueiden, joten aloitamme myös harjoittelun aikaisemmin”, Torszi summaa joukkueensa lähitulevaisuutta.

Kuva: PGL Lähde: HLTV