SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Grim
  • Perttu
    Leinonen

“Oli oksentanut 14-15 kertaa eikä ollut syönyt 30 tuntiin” – CS-tähtipelaaja loisti NaVia vastaan vaikka pelasi sairaana

julkaistu: 11.05.2024 19:24

Complexity otti kovan päänahan Natus Vincerestä ja Aleksi “Aleksib” Virolaisesta ESL Pro League -ottelussa. Complexity voitti CS2:n huipputurnauksen D-lohkon yläkaavion finaalissa kohdanneiden joukkueiden välisen otatuksen 2-1.

Erityisen maukkaan voitosta teki se, että yksi Complexityn pelaajista oli sairastanut rajun ruokamyrkytyksen juuri ennen peliä.

Kyseinen pelaaja oli Michael “Grim” Wince, joka oli joukkueensa ykköstykki ottelussa. Yhdysvaltalaispelaaja painoi kolmen kartan otteluun 55 tappoa 1.37 ratingilla.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Complexityn norjalaispelaaja Håkon “hallzerk” Fjaerli paljasti Wincen rajut sairastelun oireet.

“Hän on oksennellut 14 tai 15 kertaa päivän aikana, eikä hän ole syönyt 30 tuntiin mitään”, selitti Fjaerli Wincen vaisua olemusta voittoisan ottelun jälkeen.

Complexity-pelaaja ei ole ainoa, joka on kärsinyt ruokamyrkytyksestä Maltalla pelattavan ESL Pro League kauden 19 aikana. Toisen amerikkalaisjoukkueen BOSS:n pelaajien Justin “FaNg” Coakleyn ja Adam “freshie” Patersonin kerrottiin myös kärsineen vastaavista vaivoista turnauksen alussa.

Kuva: ESL Lähde: Dust2