SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Olen helpottunut” – Counter-Strike joukkue Apeks laittoi koko kokoonpanonsa myyntiin
  • Perttu
    Leinonen

“Olen helpottunut” – Counter-Strike joukkue Apeks laittoi koko kokoonpanonsa myyntiin

julkaistu: 02.05.2024 20:31

HLTV:n ranking-listalla sijalla 22. majaileva Apeks tiedotti eilen penkittäneensä koko Counter-Strike 2-joukkueensa. Norjalaisorganisaation operatiivinen johtaja Anders Kjær korosti kuitenkin, että Apeks aikoo jatkaa kilpailua CS2:n parissa.

Koko kokoonpanon asettaminen siirtolistalle on yllättävä veto Apeksilta. Kjær  kertoo, että organisaatio haluaa kuitenkin rakentaa täysin uuden joukkueen, jolla on mahdollisuus kilpailla kaikista kovimmissa turnauksissa.

Kaikki muut pelaajat ovat Martin “STYKO” Stykia lukuun ottamatta kaupan kaikille kiinnostuneille. Slovakialaispelaaja on vapaa-agentti, sillä hänet tuotiin takaisin joukkueeseen väliaikaisella sopimuksella pian sen jälkeen, kun STYKO ensin poistui joukkueesta.

Kokoonpanon uudelleenrakennus on peruja vuoden 2024 heikoista tuloksista. Apeks hyytyi Kööpenhaminan major-turnauksessa Opening Stagelle saldolla 1-3.

Tuon jälkeen joukkue on pelannut useita onlinekarsintoja heikolla menestyksellä, ja ESL Challenger Melbourne -turnauksessa se putosi välierissä MIBR:ä vastaan.

Lisäksi joukkueen ilmapiiri on ollut ilmeisen huono, ainakin näin voisi päätellä STYKO:n antamista lausuinnoista, joiden mukaan slovakialainen tunsi olonsa helpottuneeksi päästessään ulos joukkueesta.

Tämän lisäksi STYKO on kertonut, että joukkueen sisällä ongelmia on pyritty väistelemään ja korjailemaan laastareilla sen sijaan, että itse ongelmiin olisi pureuduttu antaumuksella. Lisää aiheesta voi katsoa STYKO:n alta löytyvältä videolta.

Apeksin pelaajat, jotka ovat siirtolistalla:

  • Joakim “jkaem” Myrbostad
  • Tim “nawwk” Jonasson
  • Ådne “sense” Fredriksen
  • Aleksandar “CacaNito” Kjulukoski
  • Torbjorn “mithR” Nyborg (valmentaja)

Kuva: Apeks Lähde: HLTV