SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Oho! Venäläinen CS-tähti vaihtoi joukkuetta juuri ennen majoreita
 • Juuso
  Syngelmä

Oho! Venäläinen CS-tähti vaihtoi joukkuetta juuri ennen majoreita

julkaistu: 22.10.2021 14:46

Virtus.pro on penkittänyt joukkueestaan Sanjar “SANJI” Kulievin. SANJI oli osa sensaatiomaista Avangar-joukkuetta, joka pääsi edellisillä majoreilla aina loppuotteluun asti.

SANJIn tilalle joukkue saa vahvan lisäyksen, kun forZen tähtipelaaja, Evgeny “FL1T” Lebedev liittyy joukkueeseen. Muutos tulee yllättäen vain muutama päivä ennen viime vuosien suurinta turnausta, Tukholman major-turnausta. Virtus.pron toimitusjohtaja Sergey Glamazda kertoo muutoksen olevan ainakin toistaiseksi väliaikainen.

“Haluamme saavuttaa majoreilla parhaan mahdollisen tuloksen. Saimme mahdollisuuden pelata FL1Tin kanssa, joten päätimme käyttää sen. Mitään joukkueen kokoonpanon tulevaisuudesta ei ole kuitenkaan päätetty. Kaikki on selvää majoreiden jälkeen.”

Muutoksen myötä Virtus.pro menetti 20% RMR-pisteistään ja Entropiq nousi joukkueen edelle. Entropiq kohtaa avauskierroksella saksalaisen BIGin ja Virtus.pro brasilialaisen paiNin.

https://twitter.com/pglesports/status/1451488875365404693

Entinen CS-ammattilainen ja nykyinen selostaja, Chad “SPUNJ” Burchill uskoo Virtus.pron mahdollisuuksiin.

“Tämä siirto on kaksipiippuinen. Virtus.pro voi flopata uuden pelaajan kanssa, mutta tämä on hyvä kokoonpano. Jos he pääsevät hurmokseen, he voivat mennä pitkälle.”

Virtus.pron joukkue Tukholman majoreille

  • Dzhami “Jame” Ali
  • Alexey “Qikert” Golubev
  • Timur “buster” Tulepov
  • Mareks “YEKINDAR” Galinskis
  • Evgeny “FL1T” Lebedev
  • Dastan “dastan” Akbayev (valmentaja)

Lähteet: HLTV, virtuspro, pglesports

Kuva: egamersworld

Tuoreimmat uutiset: