×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG:n matka BLAST Premierissä katkesi – Liki täydellistä erää seurasi karvas tappio
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 16.04.2021 21:56

BLAST Premier: Spring Showdown 2021 -turnaus käynnistyi tämän viikon tiistaina ja se kestää sunnuntaihin asti. 162 500 dollarin palkintopotilla varustettuun turnaukseen osallistui yhteensä 16 huippuluokan CS:GO-joukkuetta, mukaan lukien Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG.

OG avasi turnauksen komeasti, kun se peittosi maailman kakkoseksi rankatun Astraliksen 2-0. Tänään Virolainen tovereineen kohtasivat eurooppalaisjoukkue G2:n.

Ottelu alkoi äärimmäisen tiukoissa tunnelmissa. Vaikka OG pääsikin ensimmäisen erän (Nuke) alussa 6-2-johtoon, kiri G2 nämä nopeasti kiinni ja lopun erää joukkueet taistelivat aivan rinta rinnan. Erä ajautui lopulta jatkoajalle, joka sekin venyi pitkäksi ja päättyi viimein G2:n voittoon pistein 25-23.

Toisen erän (Dust2) olisi voinut odottaa olevan OG:lle tukala, mutta joukkue käänsikin nupit kaakkoon ja suorastaan leikitteli G2:n kustannuksella. Samalla kun pisteitä satoi OG:n saaviin, pysyi G2:n pistesaldo miltei tyhjänä. OG ylsi parhaimmillaan 11 pisteen voittoputkeen ja päätti lopulta erän voitokkaasti 16-3-tuloksella.

OG:n ylivoima ei kuitenkaan kestänyt loppuun asti, ja kolmannessa erässä (Inferno) palattiin taas alkuottelun tiukkaan vääntöön. Vielä erätauolle mentäessä joukkueet olivat aivan rinta rinnan pistein 8-7 OG:n hyväksi, mutta toinen eräpuolisko muutti pelin kulun ratkaisevasti. G2:n onnistui nousta 8-11-tilanteesta OG:n ohitse pistein 12-11, ja siitä edelleen koko ottelun voittoon tuloksella 16-12.

Tappionsa myötä OG putosi ulos turnauksesta. Vaikka joukkue jäikin vaille turnauksen pääpalkintoa; 30 000 dollaria, 1 500 BLAST-pistettä ja BLAST Spring Finals -paikkaa, palkittiin se silti jaetusta 5.-8. sijastaan 10 000 dollarilla ja 187,5 BLAST-pisteellä.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: OG