OG:lle tarjottiin kylmä tappio Flashpointin avausottelussaan
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 12.11.2020 21:17

Miljoonan dollarin palkintopotilla varustettu Flashpoint-CS:GO-liiga aloitti tällä viikolla toisen kautensa. Suomea liigassa edustavat Otto “OttoNd” Sihvon joukkue C0ntact Gaming ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG.

C0ntact Gaming aloitti liigakautensa eilen ottelulla Fnaticia vastaan, jonka se hävisi luvuin 2-1. OG taasen aloitti taistonsa tänään, kun se kohtasi Gen.G:n.

Jo ottelun avauserässä (Train) näytti pahasti siltä, ettei OG:sta ollut vastustajaansa haastamaan. Gen.G dominoi heti alusta alkaen, ja puoliajalle menteässä tilanne oli peräti 12-3 Gen.G:n hyväksi. Erän toinen puolisko ei sekään riittänyt tilanteen kääntämiseen, vaan Gen.G lopetti erän 16-5-voittoon.

Toisessa erässä (Dust2) nähtiin OG:n osalta jo huomattavasti parempaa peliä. Tästäkin huolimatta Gen.G pääsi ottamaan kunnolla keulaa, ja puoliajalle mentiin tilanteessa 10-5 näiden hyväksi. Lopulta Gen.G puskin erän voittoon tuloksella 16-10 ja koko ottelun voittoon tuloksella 2-0.

Tappionsa myötä OG tippuu C-ryhmän alempaan lohkoon, jossa se kohtaa Cloud9:n tämän viikon sunnuntaina klo 15:00. C0ntact Gaming taasen pelaa seuraavan, A-ryhmän alemman lohkon ottelunsa Dignitasta vastaan lauantaina klo 18. Ottelut ovat katsottavina suorana Flashpointin Twitch– ja YouTube-kanavilta.

Lähde: HLTV, Liquipedia Kuvalähde: OG