SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG:lle raskas tappio huipputurnauksessa – Finaalipaikka jäi haaveeksi
  • Onni
    Koponen

OG:lle raskas tappio huipputurnauksessa – Finaalipaikka jäi haaveeksi

julkaistu: 12.09.2021 12:01

Advertisement

ESL Pro League Season 14 semifinaalit pelattiin lauantaina, ja ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG ja ranskalainen Vitality.

Turnaus alkoi OG:n osalta paremmin kuin olisi voinut toivoa, sillä he eivät hävinneet yhtäkään ottelua lohkossaan. Täten he etenivät suoraan puolivälieriin, jossa he kaatoivat ruotsalaisen NIP:n 2-1.

Vitality tuli otteluun toisenlaisista lähtökohdista. Pudotuspelit alkoivat ottelulla Complexitya vastaan, jonka he voittivat 2-1. Puolivälierissä vastassa oli maailman 2. paras joukkue Gambit, joka ei jäi ranskalaisjoukkueelle todella vaivattomasti luvuin 2-0.

Karttavalinnat olivat peruskauraa. Mirage (OG), Nuke (Vitality) ja Inferno.

Mirage alkoi OG:n kannalta hyvin, sillä joukkue voitti nopeasti ensimmäiset neljä kierrosta. Vitality iski kuitenkin nopeasti takaisin, ja ranskalaiset menivät 5-4 johtoon. OG voitti puoliskolla enää kaksi kierrosta, joten toiselle puoliskolle mentiin Vitalityn 9-6 johtoasemassa.

Toisella puoliskolla peli oli rikkonaista ja joukkueet voittivat kierroksia vuorotellen. Vitality pääsi kuuteentoista kierrokseen nopeammin, ja ensimmäinen kartta päättyi ranskalaisten 16-12 voittoon.

Tappiosta huolimatta OG:n nuori tähtipelaaja Shahar “flameZ” Shushan oli kartan ylivoimaisesti paras pelaaja 24-18 tilastoilla ja 1.43 ratingilla.

Seuraavana oli vuorossa Nuke. Ensimmäiset kierrokset mentiin tasoissa, tilanteessa 3-3. Vitality voitti kuitenkin salamannopeasti seitsemän seuraavaa kierrosta, ja ensimmäisen puoliskon jälkeen he johtivat 11-4.

OG:n kannalta tilannetta pahensi vielä se, että he joutuisivat pelaamaan toisen puoliskon terroristipuolella, joka on Nukessa selkeästi vaikeampaa kuin ct-puoli.

Vitalitylla ei kauaa nokka tuhissut pelin päättämisessä, ja he murskasivat OG:n luvuin 16-7.

Tappio merkitsee OG:lle sitä, että he ovat ulkona turnauksesta. Vitality etenee finaaliin Na’Via vastaan, joka voitti omassa ottelussaan Heroicin tiukasti 2-1. Finaalissa, joka pelataan tänään kello 17:00, kohtaavat kaksi maailman parasta pelaajaa, Aleksandr “s1mple” Kostyliev ja Mathieu “ZywOo” Herbaut.

Kuvalähde: BLAST

Tuoreimmat uutiset: