OG suuntaa Flashpoint-finaaliin! – Aleksib:n joukkue kaatoi Fnaticin 2-0
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 06.12.2020 18:33

Edellisenä yönä brasilialaisen MIBR:n kaatanut Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG suuntasi Flashpoint Season 2 semifinaaleihin. Vastaan asettui ruotsalainen Fnatic, joka hävisi aiemmin ylemmän sarjan finaaleissa Virtus.Pro:lle.

Ensimmäisenä karttana pelattiin OG:n valitsema Mirage. Fnatic aloitti ottelun nappaamalla nopean pistoolikierrosvoiton CT:llä. Ruotsalaiset saivat kartan täysin haltuunsa ensimmäisellä puoliskolla. OG:lla oli huomattavasti ongelmia saada strategiansa toimimaan alkuun, mutta loppua kohti onnistuivat nappaamaan muutaman kierrospisteen lisää. Fnatic päätti ensimmäisen puoliskon luvuin 9-6. Puolien vaihduttua Fnatic voitti jälleen pistoolikierroksen. Toisella puoliskolla OG onnistui kääntämään pelin täysin ympäri. Fnatic näytti voittavan kartan pitkän aikaa, mutta OG onnistui pelaamaan strategiansa täydellisesti. OG voitti ensimmäisen kartan luvuin 16-14.

Toisena karttana nähtiin Fnaticin valitsema Overpass. OG aloitti toisen kartan voittaen pistoolikierroksen CT:n puolella. Tätä seurasi todella vahva ensimmäinen puolisko. Fnatic ei tuntunut löytävän toimivaa strategiaa omassa kartassaan OG:ta vastaan. OG voittie ensimmäisen puoliskon vahvalla 11-4 tuloksella. Puolien vaihduttua OG onnistui jälleen voittamaan pistoolikierroksen. Ruotsalaiset tuntuivat murtuneen toiselle puoliskolle mentäessä täysin. OG päätti toisen kartan 16-5 voitolla.

Ottelun voittanut OG suuntaa illalla kello yhdeksältä pelattavaan finaaliin Virtus.Prota vastaan! Fnatic joutuu tyytymään turnauksessa pronssiin, vieden mukanaan 100 000 dollaria.

Kuvalähde: Blast Premier