OG putosi IEM Katowicesta – Faze Clan tarjosi kylmää kyytiä
  • Onni
    Koponen

julkaistu: 20.02.2021 15:06

Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG:n matka arvostetussa IEM Katowice 2021 -turnauksessa jatkui lauantaipäivänä, vastassa oli vastikään uuden kapteenin hankkinut Faze Clan.

OG:n karttavalinta Mirage alkoi OG:n osalta takkuillen, Fazen voittaessa ensimmäinen puoliskon 9-6. Fazen vahva ote pelistä jatkui toisella puoliskolla, kun OG voitti ct-puolella vain yhden kierroksen. Mirage päättyi Fazen 16-7 voittoon.

Toisessa kartassa Dust 2:ssa Faze aloitti t-puolen voittamalla seitsemän ensimmäistä kierrosta. OG onnistui kuitenkin kaventamaan ja toinen puoli jatkui Fazen 9-6 johdossa. Faze voitti kartan lopulta 16-9.

Ottelun häviäjä eli OG sijoittui turnauksessa viimeiselle, jaetulle 13.-16. sijalle. Faze Clan pelaa seuraavan kerran sunnuntaina kello 13:00 Na’Via tai Furiaa vastaan lower bracketin toisella kierroksella.