SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG jyräsi Tridentin ohi IEM Summer 2021-karsinnassa – Taistelu turnauspaikasta jatkuu tänä iltana
  • Onni
    Koponen

OG jyräsi Tridentin ohi IEM Summer 2021-karsinnassa – Taistelu turnauspaikasta jatkuu tänä iltana

julkaistu: 26.04.2021 16:27

IEM Summer 2021 -turnauksen suljettu karsinta alkoi tänään maanantaina. Suomalaisista siihen osallistuu muun muassa Aleksi “Aleksib” Virolainen joukkueensa OG:n kanssa. He kohtasivat ensimmäisellä kierroksella venäläisen Tridentin.

Koska karsinnan alkukaaviossa joukkue tippuu ensimmäisen häviön jälkeen, pelit pelataan luonnollisesti paras kolmesta formaatilla. Ottelussa kartoiksi valikoituivat Nuke (Trident), Inferno (OG) ja Train.

Nukessa Tridentillä ei ollut mitään mahdollisuuksia, kun OG johti ensimmäisen puoliskon jälkeen jo 12-3, ja kartta päättyi lopulta 16-5.

Tridentin oli voitettava seuraava kartta Inferno, tai muuten he putoaisivat karsinnoista. Ottelu oli selvästi tasaisempi kuin Nukessa, mutta OG kuitenkin vei kartan lopulta luvuin 16-8.

OG jatkaa karsintojen seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan asettuu joko FaZe, BIGG2 tai FURIA. Ottelu pelataan tänään kello 21:00.

IEM Summer 2021 on kesäkuussa pelattava 10 päivää kestävä turnaus, jossa maailman parhaat joukkueet taistelevat 250 000$ palkintopotista. Osallistuvia joukkueita ovat muun muassa Gambit GamingHeroic ja Astralis.

Kuvalähde: OG

Tuoreimmat uutiset: