×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG jatkaa CS:GO-huipputurnauksen pudotuspeleihin – Vastustaja kaadettiin vaivatta
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 26.08.2020 18:34

Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG oli tänään kovan paikan edessä, kun sillä oli viimeinen mahdollisuus ansaita paikka Euroopan ESL One: Cologne -CS:GO-suurturnauksen pudotuspeleihin.  OG oli jo aiemmin kärsinyt tappion Sproutia vastaan, ja kohtasi tämän illan ottelussa tanskalaisen MAD Lionsin.

Ottelun ensimmäinen erä (Nuke) lähti käyntiin tasaisesti. Erän alkupuolisko päättyi 8-7-tilanteeseen MAD Lionsin hyväksi. Toisella puoliskolla OG kuitenkin hallitsi peliä, eikä MAD Lionsin onnistunut netota sen aikana kuin ainoastaan kaksi pistettä. OG päättikin erän 16-10-voittolukemiin.

Myös toisessa erässä (Dust2) nähtiin tasainen alku. MAD Lionsin onnistui pysyä menossa mukana aina 9-9-pistetilanteeseen asti, jonka jälkeen OG lähti kasvattamaan kaulaansa ja jätti vastustajansa nielemään pölyä. Erä päättyi lopulta 16-10-tulokseen OG:n hyväksi, joka ansaitsi täten pudotuspelipaikkansa puhtaalla 2-0-ottelutuloksella.

OG tulee pelaamaan ensimmäisen pudotuspeliottelunsa G2:ta vastaan huomenna klo 19:30. Ottelua voi seurata suorana ESL:n Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: OG