SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib heittää tikkaa
  • Niko
    Nikkilä

OG ja Aleksib matkaavat voittamattomana ESL Pro Leaguen pudotuspeleihin

julkaistu: 27.08.2021 15:00

CS:GO-huippuliiga ESL Pro Leaguen 14. kauden lohkovaihe on parhaillaan käynnissä. B-lohkon pelit päättyivät eilen, ja niissä valokeilaan nousi erityisesti Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG.

Joukkue päätti lohkon puhtaalla viiden otteluvoiton putkella. Viimeisessä, eilen pelatussa ottelussa se kaatoi Complexity Gamingin luvuin 2-0. OG:n merkittävimpänä suorituksena voidaan pitää sen 2-0 voittoa maailman kolmanneksi rankattua G2:ta vastaan. Tosin on syytä huomauttaa, että G2:n ei yllättävästi onnistunut voittaa ainaotakaan otteluaan.

Suomea edustaa liigakaudella myös ENCE, joka päätti oman lohkonsa voittotuloksella 3-2 ja matkaa niin ikään pudotuspeleihin. OG:n asema oman lohkonsa ykkösenä puolestaan takaa näille suoran pääsyn neljännesfinaaleihin.

Lohkovaihe jatkuu vielä C- ja D-lohkon otteluilla, ja päättyy syyskuun viides päivä. Pudotuspelivaihe alkaa tämän jälkeen, vielä tuntemattomana ajankohtana.

ESL Pro Leaguen palkintopotti on tällä kaudella 750 000 dollaria, josta voittaja kuittaa 175 000 dollaria. Tämän lisäksi joukkueet ansaitsevat sijoituksensa mukaan ESL Pro Tour ja BLAST Premier -pisteitä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: OG

Tuoreimmat uutiset: