SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG IEM Summer välieriin! – Katso Aleksib:n pelin viimeistelevä clutch
  • Sauli
    Rautiainen

OG IEM Summer välieriin! – Katso Aleksib:n pelin viimeistelevä clutch

julkaistu: 06.06.2021 19:27

Suomalaisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoima OG on varmistanut paikkansa 250 000 dollarin arvoisen IEM Summer -huipputurnauksen välieriin. Pääsy neljän parhaan joukkoon avautui Evil Geniusesin päihittämisen myötä.

Ottelu pelattiin paras kolmesta -tyylillä ja kartoiksi valikoituvat Dust2 (OG), Overpass (EG) ja Inferno,

Ensimmäisen kartan Dust2:n loppu oli tilanteena OG:lle liiankin tuttu. OG johti karttaa jo 14-7, kunnes niin kutsuttu “choke” saapui serverille. OG ei voittanut enää yhtäkään kierrosta loppukartassa ja EG voitti Dust2:n 16-14.

Seuraava kartta Overpass oli Evil Geniusesin valinta, mutta siltä se ei vaikuttanut, kun OG mursi poliiseina jokaisen EG:n hyökkäysyrityksen vaivatta. 12-3 puolivälitilanne päättyi Virolaiselle ja kumppaneille nopeasti 16-6.

Ratkaisevana karttana toimi Inferno. Pienoisella yllätyksellä näin pitkälle IEM Summer turnauksessa päässyt – vaikeuksissa alkuvuoden ollut – EG, oli selkeästi kuluttanut jo kaiken bensansa edellisissä kartoissa. Virolaisen 1v2 clutchin siivittämänä OG voitti kartan 16-5 ja koko sarjan 2-1.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin joukkueen tuorein lisäys Shahar “flameZ” Shushan, joka iski otteluun 1.53 ratingin.

OG:n välierävastus selviää myöhemmin. Ottelu pelataan ensi viikon lauantaina.

Kuva: OG

Tuoreimmat uutiset: