SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG eteni suvereenisti ESL-huippuliigan semifinaaliin – Toistaako ENCE tänään saman tempun?
  • Niko
    Nikkilä

OG eteni suvereenisti ESL-huippuliigan semifinaaliin – Toistaako ENCE tänään saman tempun?

julkaistu: 10.09.2021 13:32

750 000 dollarin palkintopotilla varustetun ESL Pro Leaguen 14. kausi huipentuu finaaliinsa tänä viikonloppuna. Rahapotin lisäksi joukkueet taistelevat jaossa olevista ESL Pro Tour- ja BLAST-pisteistä.

Alkuperäinen 24 joukkueen katras on nyt kutistunut ainoastaan kuuteen. Näihin kuuluvat myös turnauksen kaksi suomalaisedustajaa: ENCE sekä Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG.

OG pelasi eilen neljännesfinaaliottelunsa, jossa se peittosi ruotsalaisen Ninjas in Pyjamasin luvuin 2-1. Ottelun ensimmäinen erä (Overpass) oli varsin tiukka, ja se päättyi vasta jatkoajan jälkeen Ninjas in Pyjamasin 19-15-voittoon. Kaksi seuraavaa erää pelattiin kuitenkin OG:n pussiin luvuin 16-12 ja 16-4.

ENCE pelaa tänään omasta mahdollisuudestaan edetä turnauksen semifinaaleihin. Sitä vastassa on ukrainalainen Natus Vincere, maailmanlistan ykkösjoukkue. On sanomattakin selvää, että ENCE lähtee otteluun altavastaajana. Joukkueet eivät kuitenkaan ole kohdanneet toisiaan nykyisillä kokoonpanoillaan, joten yllätyksiäkin voi tapahtua.

Ottelu alkaa klo 17:00 ja se on katsottavina suorana ESL:n Twitch-kanavalta.

Mikäli ENCE etenee huomenna klo 17:00 pelattavaan semifinaaliin, sitä vastaan nousee Heroicin ja Team Liquidin välisen ottelun voittaja. OG puolestaan kohtaa huomenna klo 20:15 alkavassa semifinaaliottelussaan ranskalaisen Team Vitalityn.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: ENCE

Tuoreimmat uutiset: