SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nyt se on varmaa! Aleksib ilmoitti jättävänsä CS:GO-joukkueensa
  • Toimitus

Nyt se on varmaa! Aleksib ilmoitti jättävänsä CS:GO-joukkueensa

julkaistu: 23.01.2022 17:49

*G2 julkaisi hetki Aleksib:n ilmoituksen jälkeen uuden kokoonpanonsa

Suomalainen CS:GO-tähti Aleksi “Aleksib” Virolainen julkaisi tänään tekstinpätkän otsikolla “Aikani OG:ssa on ohitse”.

Tekstissä suomalaiskapteeni ilmoittaa jättävänsä OG:n joukkueen, jota hän on edustanut loppuvuodesta 2019, ja vihjaa, että uutta on tulossa.

“ENCEn jälkeen päätin liittyä OG:seen, ensimmäiseen kansainväliseen kokoonpanooni ja olen siitä tyytyväinen”, Virolaisen teksti alkaa.

“– OG:n aikana meillä oli monia vaikeuksia, jotka piti ylittää, ja vaikka saavutimmekin monia tavoitteita, on harmillista ettemme koskaan voittaneet pokaalia.”

Virolainen päättää tekstin kiittämällä joukkueensa jäseniä ja painottaa olevansa ylpeä kokoonpanon saavutuksista huolimatta koronan aiheuttamista, niin kutsutun online-aikakauden, vaikeuksista.

Virolainen ehti viettää OG:ssa kaksi vuotta. Parhaimmillaan kokoonpano ylsi maailmanlistalla sijalle numero #6 – peräti kahdesti eri kokoonpanoilla, mutta kärsi jatkuvista hopeasijoista tai yllättävistä tappioista koko Virolaisen kipparoinnin ajan. Pettymyksen huippu joukkueelle oli karsiutuminen ulos marraskuun CS:GO-majoreilta ainoana silloiseen TOP15-rankingiin kuuluvana joukkueena.

Aleksib:n ilmoitus joukkueen jättämisestä ei tullut yllätyksenä. Ennen vuoden vaihdetta huhuttiin että Virolainen liittyy osaksi G2-joukkueen tähtikokoonpanoa. Tammikuun alussa huhut käytännössä varmistuivat useiden eri lähteiden perusteella.

G2 ylsi viime vuoden lopulla mm. major-finaaliin ja aloitti sen jälkeen kokoonpanonsa uudistuksen. Ennen Aleksib:tä organisaatio vaihtoi valmentajansa ja lisäsi kokoonpanoon 16-vuotiaan suurlupaus Ilya “m0NESY” Osipovin. Kokoonpanossa on jo valmiiksi muun muassa supertähti Nikola “NiKo” Kovač.

G2 on nyt:

  • Nemanja “⁠huNter-⁠” Kovač
  • Nikola “⁠NiKo⁠” Kovač
  • Audric “⁠JaCkz⁠” Jug
  • Ilya “⁠m0NESY⁠” Osipov
  • Aleksi “⁠Aleksib⁠” Virolainen
  • Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam (valmentaja)

(Uutinen päivittyy.)

Kuva: OG