SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nyt kaatui Dignitas – ENCE jatkaa voittamattomana finaaliin
  • Onni
    Koponen

Nyt kaatui Dignitas – ENCE jatkaa voittamattomana finaaliin

julkaistu: 13.05.2021 20:40

LOOT.BET Season 9 jatkui ENCEn osalta torstaina, kun välierässä vastaan asettui Dignitas. Kummatkin joukkueet saivat kutsun puolivälieriin, ja ENCE kaatoi ottelussaan SKADEn 2-1, kun taas Dignitas kaatoi NiPin akatemiajoukkueen, Young Ninjasin luvuin 2-1.

Ottelun kartat olivat Dignitaksen valinta Nuke, ENCEn valinta Train ja Inferno.

Ensimmäinen kartta Nuke lähti suomalaisten kannalta käyntiin upeasti. Ensimmäisen puoliskon jälkeen tilanne oli ENCElle jo 12-3, mutta Dignitas aloitti toisen puoliskon pelottavasti, voittamalla viisi ensimmäistä kierrosta. Erityisesti ruotsalaisen Ludvig “HEAP” Alonson 1v4 voiton jälkeen tilanne alkoi näyttää pelottavalta ENCE-faneille. ENCE voitti lopulta neljä kierrosta peräkkäin, ja kartta päättyi 16-8.

Toinen kartta Train alkoi ensin Dignitasin johdossa 9-6. ENCEN terroristipuoli oli kuitenkin odottamattoman hyvä, ja he voittivat kartan 16-11.

Ottelun selkeästi paras pelaaja oli ENCEn uusin pelaaja, Olek “hades” Miskiewicz, jolla oli ottelun loputtua upea 1.57 rating, ja tappo/kuolema suhde +27.

ENCE pelaa finaalin huomenna klo 12:30 Fiendiä vastaan, ja ottelun voi katsoa suorana Twitch-kanavaltamme. Finaalin voittaja tulee nettoamaan 25 000 dollaria.

Kuvalähde: ENCE

Tuoreimmat uutiset: