SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NiP ja HAVU pelaavat 200 000 dollarin CS:GO-huipputurnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

NiP ja HAVU pelaavat 200 000 dollarin CS:GO-huipputurnauksessa

julkaistu: 23.05.2023 20:46

 

CCT 2023 Online Finals 1 alkoi tänään ja se on netissä pelattava CS:GO-turnaus, jossa 16 huippujoukkuetta kilpailee $200 000 turnauspotista. Turnausformaattina käytetään “double elimination” -periaatetta, jossa joukkue putoaa kahden tappion jälkeen pois. Kaikki ottelut pelataan “paras kolmesta” -periaatteella.

Turnauksessa pelaavat sekä Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Ninjas in Pyjamas että suomalaiskokoonpano HAVU. Turnaus alkoi tänään. Sekä NIP että HAVU ovat pelanneet avausottelunsa.

Ninjat ottivat rutiinivoiton puhtaasti 2–0, kun kokoonpano kaatoi brasilialaisjoukkue Metan. NIP valitsi avauskartaksi Miragen, joka päättyi joukkueelle 16–10. Toisena karttana nähtiin Metan valitsema Inferno, joka päättyi ninjoille ylivoimaisesti 16–4.

NIP jatkaa täten turnauksessa ylemmän kaavion puolivälieriin, jossa se saa vastaansa joko Auroran tai Pariisin major-yllättäjän, Into the Breachin. Vastustaja selviää huomenna.

Suomalaisjoukkue HAVU pelasi avausottelunsa venäläistä FORZE:a vastaan. Suomalaiskokoonpano joutui taipumaan suoraan kahdessa kartassa, kun FORZE voitti ensin HAVU:n valitseman Nuken 16–11 ja sen jälkeen valitsemansa Infernon niin ikään 16–11.

HAVU joutui avaustappion myötä alempaan kaavioon, jossa vastaan asettuu ex-Copenhagen Flames. Ottelun hävinnyt joukkue putoaa turnauksesta. Ottelun ajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa.

Lähde: HLTV | Kuva: NIP