SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ninjas in Pyjamas täydellisessä sekasorrossa – Major-unelmat murskaksi alta aikayksikön
  • Perttu
    Leinonen

Ninjas in Pyjamas täydellisessä sekasorrossa – Major-unelmat murskaksi alta aikayksikön

julkaistu: 15.02.2024 19:59

Ninjas in Pyjamasin vuosi 2024 on ollut todella synkkä ja torstaista muodostui ruotsalaisorganisaatiolle sen vuoden synkin päivä, kun se hävisi RMR-turnauksen kohtalonottelussa SAW:lle suoraan 2-0. NIP:stä tuli ensimmäinen RMR-vaiheeseen yltäneistä joukkueista, joka joutui kuoppaamaan unelmansa PGL Major Copenhagen -turnauksesta.

Portugalilaisjoukkue nuiji todella aneemisen NIP:n tylysti maan rakoon 13-5 ja 13-3 karttalukemin. Legendaarista organisaatiota ei nähdä siis CS2:n ensimmäisessä major-turnauksessa ja edessä on varmasti vakava mietinnän paikka siitä, miten organisaation kurssi saadaan käännettyä.

Ninjas in Pyjamas hävisi eilen karsintaturnauksen avauspäivänä kaksi todella tiukkaa ottelua, jotka ajoivat sen pelaamaan välittömästi veitsi kurkulla. Eternal Fire oli eilen ensin vahvempi 13-11 lukemin ja perään AMKAL voitti NIP:n todella tiukan väännön päätteeksi 22-20. Molemmat tappiot tulivat Overpassissa.

Huolestuttavinta on se, kuinka NIP tuli tänään pelattuun pakkovoitto-otteluunsa. Joukkue oli valmiiksi alistunut kohtaloonsa ja aneemisuus huokui pelaajistosta.

Joukkueen pelinsisäiseksijohtajaksi viime vuoden lopulla Movistar Ridersista hankittu Alejandro “alex” Masanet on saanut todella kuoppaisen startin uralleen Espanjan ulkopuolella. Ahdinkoa ei varmasti helpottanut tämän päiväinen ottelu, jonka Masanet päätti statseilla 6-30 ja ratingilla 0.33. Karmeita lukemia.

Espanjalainen IGL ei toki ole yksin syyllinen NIP:n täydelliseen mahalaskuun RMR-turnauksessa. Joukkueen pelistä puuttui täysin se kuuluisa punainen lanka, eivätkä pelaajat tuntuneet pelaavan ollenkaan yhdessä.

Nykyinen kokoonpano on ollut yhdessä vasta kolme kuukautta, mutta ruotsalaisorganisaatiolla tuskin riittää malttia antaa enää enempää aikaa tälle sekasotkulle.

Ninjas in Pyjamas on pakotettu tekemään täyssiivous, mikäli se haluaa nousta tästä ahdingosta.

Organisaatiota yli kuusi vuotta edustanut Fredrik “REZ” Sterner ja reilun vuoden päivät edustanut Daniil “headtr1ck” Valitov ovat ainoat, jotka voivat mahdollisesti pitää työpaikkansa.

Pohjakosketus on nyt toivottavasti nähty.

Kuva: NIP Lähde: HLTV