SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Na’Vi julkaisi s1mplestä lähes kahden tunnin CS:GO-dokumentin
  • Juuso
    Syngelmä

Na’Vi julkaisi s1mplestä lähes kahden tunnin CS:GO-dokumentin

julkaistu: 09.09.2021 09:00

“s1mple formula” -niminen dokumentti kertoo pitkään CS:GO-maailmaa dominoinneesta Aleksandr “s1mple” Kostylievista. Monet pitävät häntä kaikkien aikojen parhaana Counter-Striken pelaajana, eikä miehen tahti ole ainakaan hidastumassa. Eri turnauksien kokonaisratingit ovat musertavaa luettavaa: 1.33, 1.51, 1.35, 1.21, 1.30 ja niin edelleen.

Dokumentti sisältää yksityiskohtia s1mplen uran alkuajoista lähtien, kun hän pelasi tuntemattomien pelaajien kanssa jo vuonna 2013. S1mplen uralle mahtuu paljon draamaa. Dokumentissa käsitellään s1mplen toksisia aikoja esimerkiksi Flipside Tacticsin aikana, jolloin hän pelasi nykyisen valmentajansa, Andrey “B1ad3” Gorodenskiyn kanssa. Lisäksi puhutaan s1mplen ajasta Pohjois-Amerikassa, jolloin hän ystävystyi silloisen huippupelaajan, Spencer “Hiko” Martinin kanssa.

Dokumentissa ääneen pääsevät joukkuetovereiden lisäksi hänen perheensä ja erilaiset CS:GO-yhteisön hahmot. Mukana ovat muun muassa Matthew “Sadokist” Trivett ja Duncan “Thorin” Shields. Lisäksi yksi hänen kovimmista kilpakumppaneistaan, NIP:iä edustava tanskalaistähti, Nicolai “device” Reedtz, jakaa kokemuksiaan ja tuntemuksiaan s1mplestä.

Dokumentti on katsottavissa kahtena versiona. Toinen on venäjäksi ja toinen Tres “stunna” Saranthusin dubbaamana englanniksi. Voit katsoa englanninkielisen dokumentin alta.

Lähde: HLTV, Na’Vi

Kuva: natusvincere

Tuoreimmat uutiset: