SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NAVI haluaa välttää CS:GO-pelaajien ostoa – Ostohinnat hirvittävät
  • Niko
    Nikkilä

NAVI haluaa välttää CS:GO-pelaajien ostoa – Ostohinnat hirvittävät

julkaistu: 02.09.2021 10:00

Ukrainalaisen CS:GO-joukkue Natus Vinceren juniorijoukkueen valmentaja Amiran “ami” Rekhviashvili osallistui viime viikon lopulla julkaistuun WePlayn haastatteluun, jossa tämä avasi joukkueen taustoja ja toimintaa. Haastattelussa käytiin lävitse monta osa-aluetta, mutta etenkin joukkueen akatemiatoiminta ja uusien kykyjen hankkiminen nousivat esille.

Organisaation akatemiatoimintaan kuuluvat järjestyksessään Road to NAVI, NAVI Youth ja NAVI Junior -hankkeet. Pelaajat siirtyvät alemmilta tasoilta ylemmille, toivottavasti päätason joukkueisiin asti.

Organisaation tavoitteena onkin, että tulevat pelaajat skoutattaisiin nuorina ja että he löytyisivät NAVIn järjestelmän “sisältä”. Rekhviashvilin mukaan useat muutkin organisaatiot ovat kiinnostuneita samanlaisesta järjestelmästä.

Rekhviashvili toteaakin, että NAVI on “hylännyt täysin” uusien pelaajien ostamisen. Tämän mukaan pelaajan ostohinta kohoaa jopa kolminkertaisesti NAVIn tullessa mukaan neuvotteluihin. Rekhviashvili ei näe mitään syytä siihen, miksi organisaation pitäisi ostaa uusia pelaajia, jos se kykenee kouluttamaan nämä itse.

Nuoret pelaajat tuovat mukanaan kuitenkin myös uusia ongelmia ja tarvetta mukautumiseen. Rekhviashvili kertoo näiden valmentamisen eroavan vanhempien pelaajien valmentamisesta, ja jokaiselle oikean valmennustavan löytäminen onkin tärkeää. Juniorijoukkue ei myöskään voi osallistua samaan turnaukseen pääjoukkueen kanssa, eivätkä nuorimat pelaajat edes saa osallistua kaikkiin turnauksiin.

Rekhviashvililla on kuitenkin vahva usko pelaajiinsa, näiden nuoruudesta huolimatta.

Lähde: WePlay Kuvalähde: Natus Vincere

Tuoreimmat uutiset: