SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Natus Vincere julkaisi S1mple-aiheisen video – Voiko tästä päätellä jotain supertähden tulevaisuudesta?
  • Perttu
    Leinonen

Natus Vincere julkaisi S1mple-aiheisen video – Voiko tästä päätellä jotain supertähden tulevaisuudesta?

julkaistu: 23.03.2024 16:00

Counter-Strike 2:n ensimmäisessä major-turnauksessa parhaillaan pudotuspelipaikkaa jahtaavaa Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama Natus Vincere julkaisi ennen major-turnauksen alkua Oleksandr “S1mple” Kostyliev aiheisen videon Twitterissä. Video kiihdytti spekulaatioita S1mplen tulevaisuuden suhteen.

Ukrainalainen supertähti jättäytyä viime vuoden lokakuussa tauolle kilpailullisista peleistä ja NaVi oli pakotettu etsimään korvaaja S1mplelle.

S1mple on edustanut NaVia vuodesta 2016 lähtien, joten ukrainalaisen kohdalla puhutaan todellisesta seuralegendasta. Siitä asti, kun S1mple ilmoitti paluuaikeistaan IEM Katowice -turnauksen yhteydessä on spekuloitu sillä, mitä NaVi tulee tekemään megatähden suhteen.

Ihor “w0nderful” Zhdanov hyppäsi S1mplen tilalle AWP-pelaajan rooliin lokakuussa ja on ollut häikäisevä. 19-vuotias W0nderful on pelannut niin loistavasti, että nuorukaisen rooli joukkueessa luulisi olevan turvattu.

Lisäksi S1mple on kertonut CS2:n julkaisun jälkeen olevansa kiinnostunut rifle-pelaajan roolista.

Esimakua CS:GO:n kaikkien aikojen parhaan taidoista rifle-pelaajana CS2:ssa saatiin BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa, kun NaVi lainasi pelaajansa Falconsille kuukauden ajaksi.

Major-turnauksen jälkeen saanemmekin enemmän tietoa S1mplen jatkosta. Mitä NaVi aikoo tehdä seuralegendansa suhteen ja voiko tältä Twitterissä julkaistulta videolta päätellä kenties jotain?

Kuva: Adam Lakomy, ESL FACEIT GROUP Lähde: NaVi Twitter