SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nämä CS:GO-kentät s1mple lisäisi ja poistaisi turnauksista – Yksi on “täydellinen”
  • Niko
    Nikkilä

Nämä CS:GO-kentät s1mple lisäisi ja poistaisi turnauksista – Yksi on “täydellinen”

julkaistu: 28.11.2022 20:49

CS:GO-turnausten aktiivinen karttavalikoima vaikuttaa olennaisella tavalla pelin “terveyteen” ja joukkueiden menestykseen. Virallisissa kenttävalikoimissa painotetaan esimerkiksi tasapuolisuutta, laatua sekä pelaamisen mielekkyyttä.

Vastikään vuosikymmenen CS:GO-pelaajaksi valittu, Natus Vinceren riveissä pelaava Aleksandr “s1mple” Kostyliev jakoi Blix-uutissivustolle vastikään antamassaan haastattelussaan oman mielipiteensä lajin kenttävalikoimasta. Kostylievia pidetään monen mielestä tämän hetken parhaana CS:GO-pelaajana.

“Poistaisin Ancientin, lisäisin Trainin. Poistaisin Anubiksen ja lisäisin Tuscanin. Poistaisin Vertigon, lisäisin Anubiksen. Tekisin myös paljon prarannuksia ja päivityksiä Anubikseen ja Tuscaniin. En muuttaisi mitään Trainissa, koska se on täydellinen”, Kostyliev summasi.

Kostyliev kommentoi tämän lisäksi esimerkiksi CS:GOn Swiss-turnausjärjestelmää, joka on johtanut vahvojen joukkueiden yhteentörmäykseen jo aikaisessa vaiheessa, ja johon tämä toivoisi muutosta. Haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Blix Kuvalähde: Pelaajatcom