SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Naisjoukkue kutsulla mukaan kovatasoiseen CS-turnaukseen
  • Perttu
    Leinonen

Naisjoukkue kutsulla mukaan kovatasoiseen CS-turnaukseen

julkaistu: 30.01.2024 12:42

Yalla Compass -turnaussarjassa tehdään historiaa, kun naisten joukkue saa vihdoin ja viimein mahdollisuuden HLTV:n Counter-Strike 2 -turnauksessa, joka ei ole tarkoitettu ainoastaan naisille. Kyseessä on Yalla Compass Spring 2024 -onlineturnaus, jossa 16 joukkuetta taistelee kahdeksasta paikasta turnaussarjan seuraavaan vaiheeseen.

Kahdeksan parasta joukkuetta pääsevät Yalla Spring 2024 -onlineturnaukseen, josta itsensä voi pelata aina Yalla Compass 2024 -LAN-turnaukseen.

Arabiemiraateissa pelattavassa päätapahtumassa on jaossa mehevä 400 00 dollarin palkintopotti, mutta pitkästä ja tiukasta karsintasarjasta ainoastaan yksi joukkue pääsee päätapahtumaan.

Ensimmäiseen vaiheeseen on kutsuttu mukaan kahtena edellisvuotena parhaaksi naisjoukkueeksi valittu Nigma Galaxy. Nigma Galaxy on dominoinut naisten CS-turnauksia, sillä se on voittanut peräti kuusi kertaa ESL Impact Leaguen, joka on naisten kovatasoisin turnaus.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta kun nais- ja miesjoukkueet ottavat yhteen servulla CS:n parissa. Useita naisjoukkueita kilpailee mm. ESEAn sarjoissa miesten kanssa.

Nigma Galaxy joutuu heti todella kovaan seuraan, kun mukana tässä turnauksessa ovat mm. Endpoint, BLEED, 9INE, Entropiq ja Sprout. Nigma Galaxyn HLTV-ranking näyttää tällä hetkellä sijaa 172, joten töitä joukkueella taatusti riittää turnauksessa.

Nigma Galaxyn kokoonpano

  • Ksenia “vilga” Kluenkova
  • Ana “ANa” Dumbrava
  • Victoria “tory” Kazieva
  • Alexandra “twenty3” Timonina
  • Katarina “Kat” Vaskova

Lähde: HLTV