SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Näin osallistut Predator CS:GO Cupiin! – Tarjolla huikeita palkintoja
  • PJ

Näin osallistut Predator CS:GO Cupiin! – Tarjolla huikeita palkintoja

julkaistu: 15.12.2020 14:10

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja niin on myös aika tullut järjestää vuoden viimeinen Pelaajatcomin CS:GO-turnaus. Tällä kertaa järjestäjäkumppaninamme toimii Predator.

Predator Cup on kaikille avoin ja ilmainen kaksipäiväinen CS:GO-turnaus. Se tullaan pelaamaan ensi viikonloppuna lauantaista (19. joulukuuta) sunnuntaihin (20. joulukuuta). Turnaus pelataan 5v5-formaatilla ja siihen mahtuu yhteensä 128 joukkuetta.

Viikonlopputurnauksen palkintopotti on arvoltaan peräti 2500€. Voittajajoukkue kuittaa itselleen 1500€ puhdasta riihikuivaa ja toiseksi sijoittuneen joukkueen pelaajat ansaitsevat kukin itselleen upouuden Acer 24′ Nitro VG240Y Sbmiipx 165hz -pelinäyttön (200€).

Ilmoittautuminen Predator Cupiin aukeaa keskiviikkona 16. joulukuuta klo 18:00. Voit ilmoittaa tällöin viisihenkisen joukkueesi turnaukseen. Mikäli sinulla ei ole joukkuetta, voit ilmoittautua turnaukseen myös yksilöpelaajana lauantaina ennen turnauksen alkua edellyttäen, että turnauksessa on vielä tilaa. Tällöin järjestelmä arpoo sinulle joukkueen muista turnaukseen ilmoittautuneista yksilöpelaajista.

» Ilmoittaudu turnaukseen

HUOM! Joukkuepaikkoja on rajoitettu määrä ja ne jaetaan nopeimmin ilmoittautuneille.

Predator Cupin otteluita tullaan lähettämään suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Varaa siis itsellesi kynäriviikonloppu kalenteriin ja tule pelaamaan tai kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon!