SEURAA MEITÄ:
×
Näillä kranaateilla otat haltuun Vertigon, Nuken ja Overpassin myös Counter-Strike 2:ssa
  • Juuso
    Syngelmä

Näillä kranaateilla otat haltuun Vertigon, Nuken ja Overpassin myös Counter-Strike 2:ssa

julkaistu: 28.09.2023 02:00

Vinkki 1 – A-rampin one-way-savu [Vertigo]

A-pommipaikkaa puolustava pelaaja voi yrittää olla ovela heittämällä tämän one-way-savun.

Aluksi asetutaan kyykkyyn hiekkasäkkejä vasten. Tähtäin asetetaan sitten videon osoittamalla tavalla ja heitetään savukranaatti hyppyheitolla. Kyykystä ei nousta tämän aikana seisomaan.

Savukranaatti kimpoaa juuri sopivasti A-rampin yläpuolella olevalle kapealle tasolle. Hyökkäävän joukkueen näkyvyys heikkenee huomattavasti, mutta A-pommipaikkaa puolustava pelaaja näkee ainakin vastapuolen pelaajan jalat, josta hän pystyy arvioimaan milloin ja minne ampua.

Vinkki 2 – A-rampin valottaminen [Vertigo]

Hyökkäyspuolen pelaaja voi valottaa A-rampin tikashuoneen yläpuolelta. Aluksi tuhotaan lasiset kattoikkunat, jotta valokranaatti ei hidastu ja muuta liikerataansa osuessaan lasiin.

Pelaaja asettuu tämän jälkeen tikkaiden yläpäässä olevaan takanurkkaan. Tähtäin asetetaan videon osoittamalla tavalla, jonka jälkeen valokranaatti heitetään hyppyheitolla.

Valokranaatti kimpoaa rikotun kattoikkunan karmista A-rampin yläpuolelle ja räjähtäessään välähtää ja sokaisee kaikki A-ramppia puolustavat pelaajat.

Vinkki 3 – Monsterin savuttaminen B-pommipaikalta [Overpass]

Overpassissa monsteri voidaan savuttaa uudelleen B-pommipaikalta. Aluksi asetutaan B-pommipaikan ja CT-tukikohdan puolen yhdistävien puulankkujen toiseen reunaan.

Katse nostetaan sitten ylös ja tähtäin asetetaan mutkan takana näkyvien talojen keskimmäisen talon ylhäältä ja vasemmalta katsoen toiseen ikkunaan. Savukranaatti heitetään normaalisti ilman hyppyä ja askelia, jolloin se laskeutuu monsterin suuaukolle.

Vinkki 4 – Mainin savuttaminen ovihuoneesta [Nuke]

Kun A-pommipaikalle johtava ovi on suljettu, voi hyökkäyspuolen pelaaja valmistautua savuttamaan mainin asettumalle aluksi kyykyssä videon osoittamaan kohtaan.

Tämän jälkeen hän asettaa kyykyssä tähtäimensä edessä olevan ovenkahvan alapuolelle. Avattuaan on oven pelaaja heittää savukranaatin normaalilla heitolla mainiin.

Vinkki 5 – Pukuhuoneen savuttaminen terroristitukikohdasta [Nuke]

Hyökkäyspuolen pelaaja pystyy savuttamaan CT-puolen pukuhuoneen tällä savukranaatilla. Aluksi asetutaan keltaisen kappaleen päälle ja asetetaan tähtäin videon osoittamalla tavalla.

Savukranaatti heitetään sitten hyppyheitolla, jolloin se lentää aina pukuhuoneen ikkunan eteen. Tämä savukranaatti edesauttaa hyökkäyspuolen pelaajien etenemistä pihalla, josta voidaan edetä sekä B- että A-pommipaikalle.

Lähde: Nades Out Here | Kuva: Valve