Myös Aleksib:n OG päihitettiin BLAST-debyytissään – Taistelee selviytymisestä ruotsalaisia vastaan
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 17.06.2020 09:59

Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG aloitti eilen matkansa Euroopan BLAST Premier -CS:GO-finaalissa. OG on turnauksen toinen suomalaisedustaja maanantaina turnauksessa otelleen ENCEn lisäksi ja taistelee yhdessä seitsemän muun joukkueen kanssa sen 500 000 dollarin palkintopotista.

OG:ta vastaan asettui eilisen avausottelussa Complexity Gaming. Joukkueita voidaan pitää varsin tasaväkisinä, ja tämä heijastuikin itse ottelussa. Avauserä (Train) pelattiin pitkälti Complexity Gamingin pussiin, joka vei sen luvuin 16-7. Toisessa erässä (Mirage) OG:n onnistui panna vastaan ja nousta sen voittoon kohtuullisella 16-10-tuloksellaan.

Toiveikkaasta tilanteesta huolimatta pelin tanhu näytti putoavan OG:n hyppysistä kolmannessa ja ratkaisevassa erässä (Nuke). Vaikka erä olikin joukkueen paras, hävisi se silti Complexity Gamingille täpärin luvuin 16-12. Tämä pudotti OG:n turnauksen alempaan lohkoon, jossa se tulee taistelemaan putoamisuhan alla ruotsalaista Ninjas in Pyjamasia vastaan.

OG kohtaa vastustajansa tänään klo 21:00. Sitä ennen nähdään kuitenkin niin ikään putoamisuhan alla olevan ENCEn ottelu G2 Esportsia vastaan klo 17:30. Otteluita voi seurata suorana Blast Premierin Twitch-kanavalta. Turnauksen tarkan aikataulun löydät täältä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: OG