SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Muoti-ikoni Gucci perusti CS:GO-akatemian – Mukana suNnyn ja Sergejn vanha joukkuetoveri
  • Niko
    Nikkilä

Muoti-ikoni Gucci perusti CS:GO-akatemian – Mukana suNnyn ja Sergejn vanha joukkuetoveri

julkaistu: 24.05.2022 10:47

E-urheilun kasvava suosio on houkutellut monia alan ulkopuolisia toimijoita yrittämään onneaan kilpapelaamisen maailmassa. Tähän kuuluu myös joitain varsin yllättäviä nimiä. Uusin näistä on maailman suurimpiin muotitaloihin kuuluva Gucci, joka lanseerasi tällä viikolla CS:GO-akatemiansa.

Guccin akatemia toimii yhteistyössä turnausalusta Faceitin kanssa. Akatemiaohjelma valikoi sopivia pelaajia FPL, FPL Challenger ja FACEIT Matchmaking -järjestelmistä, ja tarjoaa näille valmentajat, mielenterveydellistä tukea, laitteiston ja muuta tukea.

Akatemian tarjoamiin resursseihin kuuluu esimerkiksi päivittäistä peliharjoittelua, valmentajan antamaa palautetta kolmesti viikossa sekä sopimusasioiden opettelua.

Akatemian valmentajina toimivat Neil “NeiL_M” Murphy ja Colin “koi” Thor. Sen ensimmäisiin pelaajiin taasen kuuluvat esimerkiksi AGOssa pelanneet Brajan “DGL” Lemecha ja Łukasz “mwlky” Pachucki, sekä Jere “Sergej” Salon ja Miika “suNny” Kempin kanssa GORILLAZissa pelannut Rokas “EspiranTo” Milasauskas.

Lisätietoa akatemian toiminnasta voit lukea täältä.

Lähde: Gucci & Faceit Kuvalähde: Valve