Mousesports tiputti ENCE:n ulos ESL:stä – Suomalaisille 2-1 tappio
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 01.10.2020 01:04

Lohkosarjan 4-3 tuloksin selvinneet suomalainen ENCE ja eurooppalainen mousesports kohtasivat toisensa tänä yönä ESL Pro Season 12. pudotuspelien alemmassa sarjassa.

Ensimmäisenä karttana pelattiin mousesportsin valitsema Nuke. Mousesports aloitti kartan voittamalla pistoolikierroksen ja sitä seuranneet kolme kierrosta. ENCE onnistui nappaamaan muutaman kierrosvoiton, muttei läheskään tarpeeksi. Mousesports voitto ensimmäisen puoliskonsa terroristeilla luvuin 11-4. Mousesportsin dominointi ENCE:n yli jatkui vahvasti puolien vaihdettua. ENCE ei onnistunut voittamaan yhtään kierrosta hyökätessään. Mousesports päätti kartan luvuin 16-4.

Toisena karttana nähtiin ENCE:n valitsema Train. Mousesports aloitti tällä kertaa puolustaen, mutta nappasi silti pistoolikierroksen voiton. Tätä seurasi kuitenkin ENCE:n vahva ylijuoksu mousesportsin yli. Tämä oli odotettua, sillä Train on yksi ENCE:n parhaista kartoista. ENCE voitti ensimmäisen puoliskon luvuin 10-5. Puolien vaihduttua ENCE onnistui yllättäen voittamaan pistoolikierroksen. Mousesports onnistui kuitenkin nappaamaan kierrosvoittoja muutaman. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä ENCE onnistui päättämään kartan luvuin 16-8.

Kolmas kartta oli Inferno. Mousesports onnistui aloittamaan puolustamisen tuttuun tapaan pistoolikierroksen voittamisella. Inferno alkoi selkeästi aiempia tasaisempana karttana. ENCE sai kuitenkin alun kierroksien häviöiden jälkeen nappaamaan pidemmän voittoputken. Suomalaiset onnistuivat voittamaan ensimmäisen puoliskon luvuin 9-6. Eurooppalaiset onnistuivat tuttuun tapaan voittamaan pistoolikierroksen. Tätä seurasi vahva comeback, jossa mousesports onnistui jopa ohittamaan ENCE:n pisteissä. Tästä suurin kiitos kuului virolaisella Robin “ropz” Koolille. Mousesports onnistui voittamaan kartan 16-12.

Ottelun hävinnyt ENCE jää turnauksessa jaetulla kahdeksannelle sijalle. Mousesports jatkaa turnauksessa eteenpäin ja kohtaa ylihuomenna saksalaisen BIG:n tai tanskalaisen Heroicin.

Kuvalähde: Dreamhack