SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Motonet CS:GO-Cup pelataan lauantaina – Ilmoittautuminen auki torstaina klo 18
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Motonet CS:GO-Cup pelataan lauantaina – Ilmoittautuminen auki torstaina klo 18

julkaistu: 02.06.2020 15:00

Ensi lauantaina järjestetään ensimmäistä laatuaan oleva Motonet CS:GO-Cup. Kyseinen kilpapeliturnaus on kaikille avoin ja sen ilmoittautuminen aukeaa torstaina 4. kesäkuuta klo 18:00.

Motonet järjestää turnauksen yhteistyössä Pelaajatcomin kanssa. Jokainen voittajajoukkueen pelaajista  ansaitsee itselleen 100€ arvoisen Motonet-lahjakortin ja toiseksi tulleen joukkueen pelaajat puolestaan JBL Tune 600BTNC Bluetooth-vastamelukuulokkeet.

Motonet CS:GO-Cuppiin pääsevät pelaamaan 64 nopeiten ilmoittautunutta joukkuetta (5 hlö per joukkue). Cup pelataan kokonaan lauantaina 6. kesäkuuta ja se alkaa klo 14:00 bo1-karsintaotteluilla. Cup huipentuu lauantai-iltana viimeisenä pelattuun bo3-finaaliin.

– Idea turnauksen järjestämiseen lähti Pelaajatcomin hyvästä ehdotuksesta. Meille tulee paljon erilaisia ehdotuksia esportsin ympäriltä, on tullut jo vuosia. Yleensä niissä on ongelmana se, että konsepti kokonaisuutena on hieman epäselvä. Pelaajatcomin tarjous oli selkeä ja referenssit olivat hyvät, Motonetin Markkinointijohtaja Kimmo Kiili kertoo.

Vaikka kyseessä onkin Motonetin ensimmäinen oma CS:GO-turnaus, on sillä myös aiempaa kokemusta e-urheilun ympärillä toimimisesta.

– Olemme olleet Suomen Jalkapalloliiton kautta mukana FIFA-turnauksessa viime vuonna. Ja olimme jo jokunen vuosi sitten mukana logonäkyvyydellä eräässä turnauksessa, Kiili tarkentaa.

Ilmoittautuminen Motonet CS:GO-Cuppiin aukeaa torstaina klo 18:00 FACEIT-pelialustalla. Muista olla nopea, sillä paikat täytetään nopeusjärjestyksessä!

Ilmoita joukkueesi mukaan Motonet CS:GO-Cuppiin tämän linkin kautta.

Kiili toivottaa kaikille tsemppiä turnaukseen ja paljastaa, että turnauksessa saatetaan nähdä myös yllätyspalkintoja.

– Odotamme turnaukselta vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jos saamme Pelaajatcomin kanssa koostereeliin jotain extrahienoa sisältöä, voi olla, että meiltä löytyisi vielä jokin pelaamiseen liittyvä yllätyspalkintokin.